Απίστευτη ανάρτηση του Αφγανού πριν βιάσει την Γερμανίδα

Απίστευτη ανάρτηση του Αφγανού πριν βιάσει την Γερμανίδα – Μήνυμα και για την Ελλάδα 

 

Ο βιασμός της νεαρής Γερμανίδας, κόρης αξιωματούχου της ΕΕ,

από τον Αφγανό μουσουλμάνο, Hussein K., έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, ειδικά την γερμανική, η οποία υποφέρει πλέον
από μαζικές επιθέσεις μουσουλμάνων σε γυναίκες, με τρανό παράδειγμα την περασμένη Πρωτοχρονιά.
Μεταξύ αυτών και μία γυναίκα στην Γερμανία, η οποία πόσταρε την φωτογραφία του δράστη, αλλά ο λογαριασμός της διεγράφη με την αιτιολόγηση «ομιλία μίσους».
Μία πολίτης λοιπόν εντόπισε το προφίλ του νεαρού, το οποίο μετά σβήστηκε φυσικά, και επικοινώνησε με το αμερικανικό Infowars.
Αναφέρει σε σχέση με το προφίλ του μουσουλμάνου:
«Μοιάζει άψυχος. Το βλέμμα του είναι κενό. Βλέπω μόνο μίσος. Όταν κατέβηκα λίγο πιο κάτω, είδα μία σοκαριστική ανάρτηση. Είχε ποστάρει μία φωτογραφία με έναν σατανικό λυκάνθρωπο να κρατά  μία ευαίσθητη λευκή γυναίκα. Έμοιαζε σαν να ήταν έτοιμος να την βιάσει και να την σκοτώσει. Ακριβώς όπως έκανε στο θύμα».
Η εικόνα πραγματικά σοκάρει με τον λυκάνθρωπο (αρχαίος θεός ή ραν;) να κρατά την κοπέλα, η οποία μοιάζει, θα μπορούσε κάποιος να πει, φυσιογνωμικά με το θύμα.


Η Γερμανίδα χρήστης του facebook ανέβασε το λινκ με το προφίλ του δράστη στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με λεζάντα: «Ιδού ο δολοφόνος της Μαρίας».
Ο λογαριασμός της «μπαναρίστηκε», σύμφωνα με την γλώσσα του διαδικτύου, από το facebook.
Αιτία; Παραβίασε τους «κανόνες ομιλίας μίσους». Εξαπλώνει δηλαδή το μίσος καταγγέλλοντας τον δράστη, ο οποίος ως μουσουλμάνος «μετανάστης» απολαμβάνει την ανοχή και την προστασία του συστήματος.
Η όλη ιστορία αποτελεί φυσικά μήνυμα και προς την Ελλάδα, η οποία καλωσορίζει σε επίπεδο κράτους την «πολυπολιτισμικότητα».







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις