Όταν τα ψέματα βαπτίζονται ..."ιστορία"


 
Το σύστημα όχι μόνο στήνει «ψεύτικες» επαναστάσεις για να προστατεύσει τα συμφέροντά του και να διατηρήσει στην εξουσία τους πράκτορες και τους προδότες αλλά φροντίζει να διατηρεί ζωντανή τη μνήμη αυτών των επιτευγμάτων... κάτι που αποτελεί απόδειξη ότι συνεχίζουν να κυβερνούν οι ίδιοι πράκτορες-προδότες κι όχι κάποιοι εχθροί του συστήματος.

Η ψεύτικη επανάσταση που κατέστρεψε την Ελλάδα και την αλυσόδεσε στη Νέα Τάξη... μνημονεύεται με συνέπεια από ολόκληρο το Πολιτικό Σύστημα που θησαυρίζει ακόμα σκλαβώνοντας ακόμα και τις επόμενες γενιές.



Σε ετοιμότητα η ΕΛ.ΑΣ με... 3.000 αστυνομικούς στους δρόμους. Φόβοι για επεισόδια μετά τις 150 κρυμμένες μολότοφ στα Εξάρχεια.

Από σήμερα είναι "στο πόδι"  η ελληνική αστυνομία για την αυριανή μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Μάλιστα, το γεγονός πως βρέθηκαν 150 βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση, κρυμμένες σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στα Εξάρχεια, έχει κάνει τους αστυνομικούς να φοβούνται για σοβαρά επεισόδια ενώ σε επιφυλακή είναι και η κρατική Ασφάλεια.
Οι μολότοφ βρέθηκαν στον κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Ναυάρχου Νοταρά μέσα σε μια βαλίτσα, ενώ αξιωματικοί της Κρατικής Ασφάλειας εκτιμούν ότι άγνωστα άτομα, τοποθέτησαν στο σημείο τις μολότοφ, προκειμένου να τις έχουν εύκαιρες σε περίπτωση επεισοδίων και να μην τις μεταφέρουν μαζί τους καθώς θα πραγματοποιηθούν όπως κάθε χρόνο προληπτικοί έλεγχοι.
Τέτοιοι έλεγχοι αναμένονται από απόψε, ενώ έχουν ενταθεί οι έρευνες και για τυχόν άλλες κρυψώνες με αντικείμενα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε συμπλοκές με αστυνομικές δυνάμεις.



Σε ό,τι αφορά τα μέτρα τάξης, σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς, από τη ΓΑΔΑ θα διατεθούν περίπου 3.000 αστυνομικοί, ενώ το σύνολο της Αστυνομίας στην Αττική θα είναι σε ετοιμότητα από αύριο το πρωί.
Αυξημένα μέτρα θα ληφθούν σε αστυνομικά τμήματα του κέντρου αλλά και περιφερειακά, όπου τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται επιθέσεις, ώστε να μην υπάρξουν επεισόδια.
Οι εντολές που έχουν δοθεί στις αστυνομικές δυνάμεις είναι να έχουν διακριτική παρουσία στην συγκέντρωση και πορεία των μαθητών, που έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια, καθώς και στη συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών το απόγευμα, αλλά παράλληλα να επέμβουν άμεσα σε περίπτωση επεισοδίων και καταστροφών.
Ταυτόχρονα από το πρωί θα γίνουν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας.
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις