Ανγκελα Μέρκελ έχεις στα χέρια σου το αίμα των νεκρών...!!!!

 
 
 
Η Ανγκελα Μέρκελ έχει στα χέρια της το αίμα των νεκρών της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο. Αυτό το μήνυμα έστειλε σε ανάρτησή του ο δεξιός Ολλανδός ηγέτης ο Γκέερτ Βίλντερς, απευθύνοντας σφοδρό πολιτικο "Κατηγορώ" κατά της Γερμανίδας καγκελαρίου για την πολιτική της ενθάρρυνσης εισόδου ισλαμιστών στην Ευρώπη.
 
ΟΟλλανδός πολιτικός δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter μία φωτογραφία της Γερμανίδας καγκελάριου με αίματα στα χέρια αλλά και το πρόσωπο και το σακάκι της, κατηγορώντας την με αυτόν τον τρόπο για την επίθεση που έκανε φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο, σκοτώνοντας 12 ανθρώπους.
 
Σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο ηγέτης του αντι-ισλαμικού Κόμματος για την Ελευθερία κατηγόρησε τους «δειλούς ηγέτες» για τα ανοιχτά σύνορα, που προκάλεσαν ένα «τσουνάμι» ισλαμικού τρόμου στην Ευρώπη.
 
«Μας μισούν και μας σκοτώνουν. Και κανείς δεν μας προστατεύει. Οι ηγέτες μας προδίδουν. Χρειαζόμαστε μία πολιτική επανάσταση. Και να υπερασπιστούμε τους ανθρώπους μας», έγραψε ακόμη ο Βίλντερς.
 
Δεν είναι ο συγκεκριμένος ηγέτης που έσπευσε να κατηγορήσει την Μέρκελ για την επίθεση στο Βερολίνο. Το βράδυ της Δευτέρας, ο Μάρκους Πρέτζελ του αντιμεταναστευτικού κόμματος της Γερμανίας AfD έγραψε στο Twitter «Πότε θα αντεπιτεθεί το γερμανικό κράτος; Πότε θα σταματήσει επιτέλους αυτή η καταραμένη υποκρισία; Αυτοί οι νεκροί είναι της Μέρκελ».
 
Με τον ίδιο τρόπο έσπευσε να αποδώσει ευθύνες στην Μέρκελ και ο Νάιτζελ Φάρατζ. «Απαίσια νέα από το Βερολίνο, αλλά καμία έκπληξη. Γεγονότα σαν κι αυτά θα είναι η κληρονομιά της Μέρκελ», έγραψε στο Twitter.
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις