Kράτος εν κράτει οι κουκουλοφόροι: Εξέδωσαν ανακοίνωση απαγόρευσης πρόσβασης των οχημάτων στο κέντρο των Αθηνών!

 


Κράτος εν κράτει συνεχίζουν να είναι οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων με αποτέλεσμα να εκδίδουν και ανακοινώσεις απαγόρευσης πρόσβασης στο κέντρο των Αθηνών.
Εν όψει των συγκεντρώσεων μνήμης για τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, οι κάτοικοι
των Εξαρχείων βρήκαν στα αυτοκίνητά τους φυλλάδια που τους προειδοποιούν να τα απομακρύνουν καθώς «η γειτονιά μας γίνεται στόχος στρατιωτικών επιθέσεων του κράτους»
Όπως φαίνεται στη φωτογραφία από το χαρτί που βρήκαν οι κάτοικοι στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους, οι αναρχικοί προειδοποιούν:
«Αγαπητοί γείτονες και επισκέπτες, αν η μικρή ιδιωτική φυλακή που λέγεται ΙΧ είναι αναγκαία για την επιβίωσή σας μέσα στη μητροπολιτική φυλακή του κεφαλαίου, σας υπενθυμίζουμε τη δυνατότητα να την απομακρύνετε τη συγκεκριμένα ημέρα που η γειτονιά μας γίνεται στόχος στρατιωτικών επιθέσεων του κράτους.
Η συμμετοχή και η υλική προσφορά του καθενός στην αντίσταση είναι η μοναδική κοινωνική διέξοδος».
Φυσικά όλα αυτά παραπέμπουν σε χώρα «μπανανία». Αδιάφορο ποια κυβέρνηση είναι επάνω παίζεται πάντα το ίδιο έργο.
 Ένα απίστευτο σκηνικό ετυλίσσεται αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό μόνο περιγράφει τα όσα γίνονται στην οδό Ακαδημίας. Την ώρα που περνούν αυτοκίνητα νεαροί κουκουλοφόροι πετούν πέτρες!
Μικρή ομάδα νεαρών πετάει πέτρες σε αστυνομικους. Όλα γίνονται μπροστά στο Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Αθηναίων επι της οδού Ακαδημίας



Πορεία προς τη Βουλή πραγματοποιούν αυτήν την ώρα φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές και συλλογικότητες - που νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση στα Προπύλαια - με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Στη διάρκεια της συγκέντρωσης σημειώθηκαν μικροεπεισόδια με ομάδα ατόμων να πετάει πέτρες σε ΜΑΤ στην Ακαδημίας.
 
Επίσης, συλλογικότητες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο αλλά και οργανώσεις της αριστεράς καλούν σε διαδηλώσεις στις 5 και στις 6 το απόγευμα, αντίστοιχα, με αφετηρία τα Προπύλαια. Επιπλέον, συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ στον τόπο όπου έπεσε νεκρός ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, στα Εξάρχεια.
Εκδηλώσεις μνήμης και πορείες έχουν προγραμματιστεί από μαθητές, φοιτητές, συλλογικότητες και οργανώσεις της αριστεράς και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας: Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ρόδο, Καλαμάτα και Καβάλα.
 
Στο μεταξύ σε επιφυλακή βρίσκεται η Αστυνομία. Σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς, από τη ΓΑΔΑ θα διατεθούν περίπου 3.000 αστυνομικοί.
Οι εντολές που έχουν δοθεί στις αστυνομικές δυνάμεις είναι να έχουν διακριτική παρουσία στην συγκέντρωση και πορεία των μαθητών, καθώς και στη συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών το απόγευμα, αλλά παράλληλα να επέμβουν άμεσα σε περίπτωση επεισοδίων και καταστροφών.








ΠΗΓΗ














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις