ΠΟΙΟΣ Ν ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΚΟΥΔΑ"...Οι ισλαμιστές αποχωρούν από το Χαλέπι συνοδευόμενοι από Ρώσους Spetsnaz...!!!!

 
Ιστορική ημέρα η σημερινή καθώς αυτήτην στιγμή Ρώσοι Spetsnaz συνοδεύουν τους ισλαμιστές έξω από την πόλη του Χαλεπίου κατόπιν εντολών του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως ανακοίνωσε το
ρωσικό ΥΠΑΜ.
Το ρωσικό ΥΠΑΜ ανακοίνωσε ότι οι συριαές αρχές εγγυήθηκαν τηνασφάλεια των ισλαμιστών και των οικογενειών τους οι οποίοι θα κατευθυνθούν προς την Ιντλίμπ μια πόλη στην βορειοδυτική Συρία.
«Η Ρωσία χρησιμοποιεί drones για να επιτηρεί τηνμεταφορά των ισλαμιστών και τωνοικογενειών τους σε 20 λεωφορεία τα οποία θα τα συνοδεύουν και 10 ασθενοφόραπου θα τα καθοδηγούν στον ανθρωπιστικό διάδρομο» είπε το ρωσικό υπουργείο Αμυνας 
Η Μόσχα θέλει να είναι σίγουρη ότι κατά την διαδρομή δεν θα υπάρξει κάποια προβοκατόρικη επίθεση κατά αμάχων από «κάποιους» που κατευθύνονται από δυτικά κέντρα εξουσίας για να κατηγορηθούν η Ρωσία, η Συρία και το Ιράν.
Φυσικά πρόκειται για μια στρατηγική ρωσική νίκη αφού η Μόσχα σε αντίθεση με τον Διεθνή Συνασπισμό αποδείχτηκε αποτελεσματική, ενεπλάκη με σχέδιο και τις κατάλληλες στρατιωτικές δυνάμεις και πέτυχε απτά αποτελέσματα.
Σε όλον τον πλανήτη η ρωσική πολεμική μηχανή φάνηκε αποτελεσματική ενώ αποκόμισε και αποκομίζει σημαντικές εμπειρίες και lessons learned σε μεγάλη στρατιωτική επέμβαση πολύ μακριά από το έδαφός της.
Διάφοροι «αναλυτές» αναφέρονται στην ισορροπία συμβατικών δυνάμεων ΝΑΤΟ-Ρωσίας. Ανοησίες, η όποια υπεροπλία δεν εκφόβισε την Μόσχα διότι παραμένει η πρώτη πυρηνική δύναμη του πλανήτη και κανείς Δυτικός δε θα τολμήσει να «τεστάρει» την αποφασιστικότητά της όπως και έγινε.
Τα ρωσικά πλοία και οι ρωσικές δυνάμεις ανενόχλητες έφτασαν στην Συρία και «τελείωσαν» τη δουλειά.
Ουδεις σώφρον στην Ουάσιγκτον σκέφτηκε να κάνει «ταρζανιές». Έτσι η Ρωσία παρουσιάζεται στον πλανήτη ως υπερδύναμη που ανατρέπει καταστάσεις μακριά από την επικράτειά της.
Η ισλαμιστική συριακή οργάνωση Αχράρ αλ Σαμ ανακοίνωσε την επίτευξη σήμερα συμφωνίας για την απομάκρυνση των αμάχων και των ισλαμιστών από τον θύλακα του Χαλεπίου, αφού οι διαπραγματευτές ξεπέρασαν τις αντιρρήσεις του Ιράν και των σιιτικών πολιτοφυλακών που επεδίωκαν να εμποδίσουν την εφαρμογή της συμφωνίας.
«Υπήρξαν ιρανικές προσπάθειες για την εκμετάλλευση της κατάστασης στο Χαλέπι και την παρεμπόδιση της απομάκρυνσης του λαού μας από τον πολιορκημένο Χαλέπι, αλλά τελικά επιτεύχθηκε συμφωνία παρά την ιρανική αδιαλλαξία».
Οι ισλαμιστές διευκρίνισαν ότι η Τουρκία διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην άσκηση πίεσης επί της Δαμασκού ώστε να εφαρμόσει τη συμφωνία.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Βλαντίμιρ Πούτιν συμφώνησαν σε τηλεφωνική τους επικοινωνία να πιέσουν για την εφαρμογή της συμφωνίας εκκένωσης του Χαλεπίου.
Είναι σαφές πλέον σε όλους πόσο οι Τούρκοι έπαιζαν ενεργό ρόλο στην Συρία και πόσο είχαν έλεγχο σε όλες αυτές τις ισλαμιστικές οργανώσεις καθώς η ΜΙΤ έχει διεισδύσει ακόμα και στο ISIS.
Οι Αμερικανοί και ιδιαίτερα το «σύτημα Κλίντον-Ομπάμα» ανακάλυψαν μετά την επαναπροσέγγιση Ρωσίας-Τουρκίας ότι όποιον έλεγχο είχαν στις ομάδες αυτές τον έχασαν μόλις οι Τούρκοι αποφάσισαν να τον... χάσουν.







ΠΗΓΗ

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις