Τα ολοήμερα σχολεία της Ατζέντας 21...!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Τα ολοήμερα σχολεία της Ατζέντας 21


Η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, εξέφρασε τις προθέσεις της κυβέρνησης να ανασχεδιάσει τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), ώστε, μαζί με την πρόσβαση στα
ολοήμερα σχολεία, τα παιδιά να μπορούν να παραμένουν στο χώρο του σχολείου μέχρι τις 20.00!!!
Εκεί θα εκπαιδεύονται τα παιδιά στις θεωρίες της Νέας Εποχής, όντας μακριά από τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους.
Η έλευση των ολοήμερων σχολείων της Ατζέντας 21 είναι γεγονός...!!!
Συγκεκριμένα, η κα Φωτίου, κληθείσα να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Κατσαφάδου, για τις πολιτικές στήριξης των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών και την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, εξήγησε ότι, σύμφωνα με τον κυβερνητικό σχεδιασμό, τα παιδιά θα μένουν στο ολοήμερο σχολείο ως τις 4 μμ και στη συνέχεια θα πηγαίνουν στα ΚΔΑΠ, τα οποία πλέον θα λειτουργούν μέσα στα σχολεία.
«Το παιδί θα μείνει στο ολοήμερο σχολείο μέχρι τις 4 μμ και στις 4 μμ θα μπορεί να πάει στα ΚΔΑΠ, στα οποία πέρσι δώσαμε 29 εκατ. και τα οποία φέτος θα τα ανασχεδιάσουμε. Είμαστε σε συνεννόηση με την ΚΕΔΕ, ώστε να μεταφερθούν μέσα στα σχολεία τα ΚΔΑΠ. Γιατί αυτό που θέλουμε είναι να νιώθει ασφάλεια κάθε γονιός ότι άφησε το παιδί του στο σχολείο του το απόγευμα και έμεινε εκεί μέχρι τις 8 το βράδυ. Άρα, θα ανασχεδιάσουμε και όλον τον θεσμό των ΚΔΑΠ», δήλωσε χαρακτηριστικά.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις