ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΟ "ΛΕΣΒΟΣ" ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"...!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρματαγωγό «Λέσβος» Λ 172


Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού πλήρως εξοπλισμένο θα φιλοξενήσει όσους πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες βρίσκονται αντιμέτωποι με τα
ακραία καιρικά φαινόμενα στο Κέντρο Παραμονης Αλλοδαπών (ΚΕΠΑ) της Μόρια.
Μετά από επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, αποφασίστηκε το πλοίο να αποσταλεί άμεσα στη Λέσβο.
Πρόκειται για το Αρματαγωγό «Λέσβος» (L 172) το οποίο πρόκειται να αποπλεύσει σε λίγη ώρα απο το ναύσταθμο της Σαλαμίνας με κατεύθυνση την Μυτιλήνη. 
Το ερώτημα είναι βέβαια, αν το Πολεμικό Ναυτικό που ως αποστολή έχει την υπερπάσπιση της ασφάλειας της χώρας, έστω και την παροχή βοήθειας σε εξαιρετικές περιπτώσεις που αδυνατεί ο λοιπός κρατικός μηχανισμός, κοινωνικών υπηρεσιών, πλέον είναι σωστό να διατίθεται για την εξυπηρέτηση παράνομα εισερχόντων στην χώρα αλλοδαπών ή προσφύγων λόγω πολέμου, από διάφορες χώρες; (Αφγανιστάν, Συρία, Ιράκ).
Και ποια επίπτωση θα έχει αυτό στο αξιόμαχο της συγκεκριμένης πλωτής μονάδας...
Και ας μας πουν πότε "επιστρατεύθηκε" σκάφος, αποτο ΠΝ ή άλλα μεσα από τους υπόλοιπους Κλάδους των ΕΔ για την φιλοξενία Ελλήνων αστέγων. Την απάντηση την γνωρίζουμε: Ποτε!!!







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις