Σχέδιο «Ευφυή Σύνορα»: Αποφασίστηκε και εφαρμόζεται!

Σχέδιο «Ευφυή Σύνορα»: Αποφασίστηκε και εφαρμόζεται!


Σε «γυάλα» η Ευρώπη και φυσικά η Ελλάδα, μέσω ενός πλέγματος ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών των κρατών-μελών της Ε.Ε., για τον αποτελεσματικότερο, όπως υποστηρίζεται, έλεγχο
των μεταναστευτικών ροών και την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας!
Όπως αποκαλύπτεται από έγγραφο της Επιτροπής Προϋπολογισμών προς την Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, το όλο σχέδιο για την δημιουργία και εγκατάσταση, ενός συστήματος «Μεγάλου Αδελφού» στα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε., χρονολογείται ήδη από το ...2013.
Πίσω από αυτό βρίσκεται φυσικά η Νέα Τάξη, η οποία ελέγχει την ΕΕ και την προετοιμάζει για την έλευση του παγκόσμιου ηγέτη.
Η Γερμανίδα ευρωβουλευτής των Χριστιανοδημοκρατών Monika Hohlmeier, η οποία παρουσιάζεται ως συντάκτρια της σχετικής γνωμοδότησης, αποκαλύπτει ότι «υπάρχει σημαντικό κενό στον τομέα των υφιστάμενων πληροφοριακών συστημάτων και κανένα κράτος μέλος δεν μπορεί, ενεργώντας μόνο του, να επιτύχει την αποτελεσματική παρακολούθηση της εισόδου/εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών σε όλο το εύρος του χώρου Σένγκεν» και επιχαίρει για την αναμορφωμένη πρόταση της Κομισιόν, με βάση την οποία ‘θα αναπτυχθεί και θα εφαρμοστεί σε όλα τα κράτη μέλη ένα ενιαίο αποτελεσματικό ευρωπαϊκό μέσο’».
Το προς εφαρμογή σύστημα, προσθέτει, «προωθεί τη διαλειτουργικότητα και τις συνέργειες μεταξύ των πληροφοριακών συστημάτων των κρατών-μελών της Ε.Ε., προκειμένου να επιταχυνθούν, να διευκολυνθούν και να ενισχυθούν οι διαδικασίες ελέγχου για τους υπηκόους τρίτων χωρών που ταξιδεύουν προς την Ευρώπη.»

Σου δίνουν το πρόβλημα: Έλευση εκατομμυρίων μουσουλμάνων εποίκων στην Ευρώπη!
Σου δίνουν και την λύση: Σύστημα Μεγάλου Αδελφού στα ευρωπαϊκά σύνορα, προκειμένου η παγκόσμια εξουσία να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει.
Το κόστος εγκατάστασης του «Μεγάλου Αδελφού», για τον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε., υπολογίζεται γύρω στα 400 εκατομμύρια ευρώ.
Θα καλυφθεί από τον κοινοτικό προϋπολογισμό και τους φόρους που επιβάλλονται στα κράτη-έθνη της ΕΕ.
Στο έγγραφο γνωμοδότησης τονίζεται επίσης πως έχει ήδη συνταχθεί τεχνική μελέτη από την Κομισιόν, σχετικά με τα «ευφυή σύνορα», όπως ονομάζονται.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το εν λόγω πιλοτικό πρόγραμμα είναι ήδη σε εφαρμογή με έξυπνες πύλες ανταλλαγής πληροφοριών που θα τοποθετηθούν στα πλοία και το μοναδικό πρόβλημα είναι πως δεν έχει βρεθεί κοινό φορμάτ των πληροφοριών μεταξύ των αστυνομικών αρχών της Ε.Ε.
Τέσσερις φορές, την περασμένη άνοιξη, λένε οι ίδιες πληροφορίες, βρέθηκαν οι εκπρόσωποι των αστυνομιών των χωρών της Ε.Ε. (και της Ελλάδος συμπεριλαμβανομένης) σε Χάγη και Γάνδη για να συζητήσουν τις περαιτέρω λεπτομέρειες εφαρμογής του σχεδίου πλήρη ελέγχου των ευρωπαϊκών συνόρων από την παγκόσμια εξουσία της Νέας Τάξης.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις