Η Νέα Τάξη στο πλευρό του Χόλυγουντ στην κόντρα εναντίον του Τραμπ

Η Νέα Τάξη στο πλευρό του Χόλυγουντ στην κόντρα εναντίον του Τραμπ


Η κοντρα
φαίνεται να απασχόλησε ακόμα και τον Λευκό Οίκο, που πήρε το μέρος της πασίγνωστης και πολυβραβευμένης
ηθοποιού.
Η Στριπ εξέφρασε την αγανάκτησή της για τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, τη στιγμή που παραλάμβανε το βραβείο της στις «Χρυσές Σφαίρες», με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Τραμπ, που την αποκάλεσε, μέσω του Twitter, μία από τις πιο υπερτιμημένες ηθοποιούς.
Για το θέμα ρωτήθηκε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Ερνεστ, ο οποίος απάντησε πως ουσιαστικά ότι η Στριπ έχει δικαίωμα να πει αυτό που πιστεύει.
«Σαφώς μετέφερε ένα στοχαστικό, προσεκτικό μήνυμα το οποίο πιστεύει βαθιά. Μου φάνηκε ως μία απλή άσκηση των δικαιωμάτων που έχει ως πολίτης των ΗΠΑ από την Πρώτη Τροπολογία», σχολίασε ο Ερνεστ, προσθέτοντας ότι δεν έχει μιλήσει με τον Μπαράκ Ομπάμα για την ομιλία της ηθοποιού στις «Χρυσές Σφαίρες».
Ο Ερνεστ δεν ξέχασε να ρίξει και ένα «καρφί» στον Τραμπ, λέγοντας πως «Εχει θεσμικές ευθύνες... πρέπει να αφήσει παράμερα αυτά τα προσωπικά συναισθήματα προκειμένου να προεδρεύσει μία αποτελεσματική μετάβαση...».
Στην ομιλία της στις «Χρυσές Σφαίρες», η Στριπ επέλεξε να κατακεραυνώσει τον Τραμπ για τον τρόπο με τον οποίο υποτίθεται ότι αντιμετώπισε δημοσιογράφο με κινητικά προβλήματα. Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ αντεπιτέθηκε μέσω Twitter, χαρακτηρίζοντας την Στριπ ως μία από τις πιο υπερτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ενώ την αποκάλεσε και «υπηρέτρια της Χίλαρι».






ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις