Τι σημαίνει Δεξιά και τι σημαίνει Αριστερά;

Τι σημαίνει Δεξιά και τι σημαίνει Αριστερά;


Ο λεγόμενος λαός έχει καταστεί ανίκανος να ξεχωρίσει στοιχειώδεις διαφορές, ανάμεσα σε τελείως διαφορετικά πράγματα.
Μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες του σύγχρονου ψηφοφόρου είναι να κατανοήσει
της έννοιες της δεξιάς και της αριστεράς στην πολιτική.
Έχουν πείσει τα δεξιά κόμματα στην Ευρώπη να είναι κομμουνιστικά. Για να καταλαβαίνουμε τι λέμε, ας πούμε για την Ελλάδα. Κόμμα δεξιό, λέει, το οποίο έγινε προς το κεντροδεξιό. Η ΝΔ.
Η ΝΔ με τη Δεξιά έχει τόση σχέση, όση έχει ο Αθανασιάδης με το γρήγορο σκοράρισμα. Τα δεξιά κόμματα στην Ευρώπη, στην πραγματικότητα είναι αυτό που λέμε, σοσιαλιστο-κεντρικά κόμματα. Διότι όταν ένα κόμμα ορίζει, ότι θα παίρνεις ταμείο ανεργίας, τι κόμμα είναι; Είναι αριστεροφέρον. Θέλω να τα μάθετε αυτά, γιατί ο κόσμος έχει χαζέψει εντελώς! Λένε: «ο κόσμος δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά», αλλά Δεξιά δεν έχει δει ποτέ η Ελλάδα! Η Ελλάδα δεν ξέρει τι είναι η Δεξιά, ξέρει Αριστερά συνέχεια!
Όταν ένα κόμμα έρχεται και λέει: «Εσύ φίλε που είσαι άνεργος, θα παίρνεις αυτά τα λεφτά και θα κάθεσαι» το κόμμα είναι αριστερό. Τέλος.
Τι θα έλεγε το δεξιό κόμμα; «Έλα εδώ φίλε. Θέλω να σου δίνω 420 ευρώ ταμείο ανεργίας. Αλλά επειδή σε σέβομαι και σέβομαι την προσωπικότητά σου και δεν θέλω να σε ξεφτιλίζω, πάρε αυτά τα 420 ευρώ και πάνε σε όποιο αφεντικό γουστάρεις και πες του: ''Εγώ θα δουλεύω για σένα, αλλά αντί να μου δίνεις 600 ευρώ, θα μου δίνεις 180, γιατί τα 420 για έξι μήνες ή ένα χρόνο μου τα δίνει το κράτος. Σ’ αρέσει;''». Αν ο εργαζόμενος είναι μέτριος, αξιοπρεπής, μεσαίος σε απόδοση, ο άλλος θα πει «Φυσικά και μ’ αρέσει». Δουλεύει ο άλλος. Τελειώνει το εξάμηνο ή ο χρόνος; Συνεχίζει να τον πληρώνει κανονικά ο εργοδότης, γιατί θα έχει εκπαιδευτεί στη θέση του. Εννοείται ότι ο εργοδότης έχει μεγαλύτερη ανάγκη τον εκπαιδευμένο και συνεπή εργαζόμενο, απ’ ότι ο εργαζόμενος τον εργοδότη. Αυτό λοιπόν θα έκανε το δεξιό κόμμα.
Τι κάνει το αριστερό κόμμα, πχ η ΝΔ; Δίνει ταμείο ανεργίας. Δεν συζητάμε για ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Μιλάμε για αριστερή νοοτροπία. Επειδή ο κόσμος έχει μπλέξει τους μηρούς του, για το τι είναι δεξιό, τι αριστερό κτλ, έχουν χάσει τα αυγά και τα καλάθια.
Αιτία είναι οι άσχετοι που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και τους αναλυτές στα κανάλια. Δεξί είναι ένα κόμμα, όταν ακολουθεί αυτά που όρισε η Μαυρη Αδελφότητα. Τι όρισε; ΠΑΤΡΙΣ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Με ποιό φορέα η Μ. Αδελφότητα προώθησε το ΠΑΤΡΙΣ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;  Με την Εκκλησία. Η Εκκλησία στήριξε το ΠΑΤΡΙΣ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Η οικογένεια σαν πυρήνας της κοινωνίας.

Στην Ολλανδία, όπου είναι Τρανς όλη η κοινωνία, όπου έχει trafficking, ανώμαλους, συλλόγους αενάως αυνανιζομένων, κόμματα με κτηνοβάτες, νεκρόφιλους, ότι ανώμαλο θες,  επειδή ο πολύς κόσμος έχει μέσα του φυτεμένο από την Εκκλησία το ΠΑΤΡΙΣ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ αλλά δεν μιλάει, έφτασε στα άκρα του με την ανωμαλία που επικρατεί από τη Λευκη Αδελφότητα και τους κουλτουριαραίους, και άρχισε να πηγαίνει στις κάλπες. Γιατί ως τώρα δεν πήγαινε. Ο δεξιός κόσμος ούτε σε κάλπες πάει, ούτε σε διαδηλώσεις, ούτε ξεσηκώνεται και είναι από κάτω αενάως! Άρχισε ο κόσμος να ξεσηκώνεται και στην Αμερική, με την Μ. Αδελφότητα να σκουντάει. Και να ξέρετε ότι η Μαυρη Αδελφότητα θα ξοδέψει πολλά λεφτά για να εκπαιδεύσει τον δεξιό κόσμο να βγαίνει στο δρόμο. Ως τώρα μόνο ο αριστερός βγαίνει στο δρόμο. Ο δεξιός είναι αραχτός στον καναπέ. Το σύνθημά μου γιατί λέει: «Σηκωθείτε από τους καναπέδες;». Γιατί είστε καναπεδωμένοι οι Μαυραδελφίτες, που δεν ξέρετε ότι έχετε νοοτροπία Μ. Αδελφότητας και το ανακαλύψατε επειδή σας το είπα.

Στην Ολλανδία βγαίνουν ακροδεξιοί. Μόνοι τους δεν μπορούνε, πρέπει να κάνουν κυβέρνηση με τους δεξιούς. Ναι, αλλά οι δεξιοί είναι πιο κομμούνια από τους κομμουνιστές! Είναι και κομπλεξικοί! Βγαίνει δεξιός στον ΣΚΑΙ και λέει: «Ε όχι και αριστεροί εσείς, προσβάλλετε το όνομα της Αριστεράς!». Τι σημαίνει προσβάλλουν το όνομα της Αριστεράς;! Δηλαδή υμνείς την Αριστερά γιατί είσαι κομπλεξικός και δεν τολμάς να πεις ότι είσαι δεξιός και πρέπει να είσαι αριστερός, γιατί έχεις την ψευδαίσθηση ότι Αριστερά σημαίνει, στηρίζω το λαό;

Πρέπει ο Μητσοτάκης να πάρει κάποιους δασκάλους και να εκπαιδεύσει όλους αυτούς που θέλει να τους κατεβάσει για βουλευτές, οι οποίοι είναι υμνητές της Αριστεράς! Και θέλει να κερδίσει και τις εκλογές.
Έτσι λοιπόν, έστω ότι βγαίνει στις επόμενες εκλογές η Ακροδεξιά στην Ολλανδία. Τώρα αν είσαι δεξιός, η έννοια του δεξιού καταργήθηκε. Έγινε κατευθείαν ακροδεξιός. Αν λοιπόν βγει η Ακροδεξιά στην Ολλανδία, πώς θα συνεργαστεί με το δεξιό κόμμα; Εμείς είμαστε, λέει, δημοκράτες. Άντε, πάρτε και πέντε κομμουνιστές και κάντε μια κυβέρνηση να τελειώνετε.

Πώς παραποιήθηκε η έννοια του δεξιού με τον ακροδεξιό, και δεν μίλησε κανείς. Ο ακροδεξιός, πριν 15 χρόνια, λεγόταν σωβινιστής. Μετέτρεψαν το λεξιλόγιο και κανείς από αυτούς που το παίζουν μεγάλοι καθηγητάδες δεν είπε: «Γιατί αλλάζετε τις λέξεις;». Άλλο σωβινιστής, και άλλο εθνικιστής, όπως το κάνανε. Τι διαφορά έχει ο σωβινιστής από τον εθνικιστή; Ο σωβινιστής είναι στο στυλ του Γιαχβέ και είναι ο λεγόμενος ακροδεξιός. Παράδειγμα ο σωβινιστής Έλληνας θα πει: «Να ζήσουν οι Έλληνες και όλοι οι άλλοι να ψοφήσουν». Ο εθνικιστής θα πει αυτό που είπε ο Τραμπ:«America first. Νοιάζομαι πρώτα για τον τόπο μου, αλλά αναγνωρίζω το δικαίωμα κάθε άλλου κράτους να νοιάζεται για τον τόπο του και είναι δικαίωμά του να αγαπά τον τόπο, τα ήθη και τα έθιμά του». Αυτός είναι ο εθνικιστής και αναγνωρίζει το δικαίωμα όλων ανεξαιρέτως των ανθρώπων να αγαπούν το έθνος τους. Τι είναι έθνος; Ομάδα ανθρώπων που έχουν κοινά συμπεφωνημένα. Λόγια του Ζουράρη είναι αυτά. Κοινά συμπεφωνημένα, εκείνα δηλαδή που πιστεύουν όλοι μαζί ως ορθά. Αλλά αναγνωρίζουν στους άλλους το δικαίωμα να έχουν αυτά, που αυτοί γουστάρουν να θεωρούν ορθά. Αυτός λέγεται εθνικιστής και γενικά είναι δεξιός. Ο άλλος που λέει, να ζήσουν μόνο οι Πολωνοί πχ και οι άλλοι να ψοφήσουν, αυτός είναι σωβινιστής και ακροδεξιός.
Και ποιος είναι ο ακροαριστερός;  Ο ακροαριστερός είναι εκείνος που λέει: «Δεν υπάρχει κανένα έθνος, απαγορεύω να υπάρχει έθνος, απαγορεύω να υπάρχουν σύνορα, απαγορεύω να υπάρχουν θρησκείες, δεν υπάρχει Θεός και όποιος πει ότι υπάρχει οτιδήποτε από αυτά τον στέλνω σε ένα ‘ίδρυμα κοινωνικής προσφοράς και εργασίας’ στα βάθη της Σιβηρίας να προσφέρει». Αυτά ήταν στην πρώην Σοβιετική μάνα πατρίδα, που είχε ακροαριστερή κομμουνιστική χουντάκλα.
Τώρα που ξεκαθαρίσαμε τι θα πει δεξιός και αριστερός και τι ακροδεξιός, θα αρχίσουν μερικοί να ανακαλύπτουν, ότι αν έχουν την ψευδαίσθηση –επειδή έτσι τους είπαν- ότι είναι ακροδεξιοί, είναι απλά δεξιοί. Μερικοί που νόμιζαν ότι είναι δεξιοί, θα ανακαλύψουν ότι κομμουνιστοφέρνουν. Όπως οι μεγαλοβουλευτάδες της ΝΔ που λένε: «Αριστεροί είστε εσείς ρε που φορολογείτε την περιουσία;». Φυσικά, ρε Νεοδημοκράτη είναι αριστεροί! Η Αριστερά φορολογεί την περιουσία. Η Δεξιά επιβραβεύει το ότι έκανες περιουσία και σε βοηθά να την αυξήσεις για να δώσεις φόρο στο κράτος, ώστε το κράτος να μπορεί να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να βγάλουν φράγκα. Πού να ξέρει ο άλλος τι του γίνεται;! Γιατί ακόμη και ο βουλευτής είναι άσχετος. Ή ο άλλος που το παίζει ειδικός στα οικονομικά και είναι καθηγητής πανεπιστημίου. Τι ξέρει να κάνει ο καθηγητής πανεπιστημίου; Να πηγαίνει στο ταμείο να πάρει μισθό. Έτσι βγάζει λεφτά, δεν ξέρει άλλον τρόπο να βγάζει λεφτά.

Βλέπω μια ερώτηση την οποία θέλω να σχολιάσω. «Η Χούντα δεν ήταν δεξιά»; Όχι. Για να σου προκύψει Δεξιά ή Αριστερά, πρέπει να έχεις αυτό που ονομάζουμε, κοινοβουλευτική δημοκρατία. Αν δεν έχεις τίποτα, τότε είσαι Χούντα. Είτε Δεξιά, είτε Αριστερά, η Χούντα είναι μία.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις