Χιλιάδες Αμερικανοί σε τεράστια τελετή επίκλησης του Σατανά στο Λος Άντζελες

Χιλιάδες Αμερικανοί σε τεράστια τελετή επίκλησης του Σατανά στο Λος Άντζελες


Χιλιάδες κόσμου παρευρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στην «Μαύρη Λειτουργία» που διοργάνωσε στο Λος Άντζελες ο Σατανιστικός Ναός με πάνω από 20 ξεχωριστά παραρτήματα στις ΗΠΑ, όπου ο Σατανισμός θεωρείται
επίσημη θρησκεία και διαβάζεται ακόμα και στα δημαρχεία της χώρας.
Οι εν λόγω Σατανιστές, οι οποίοι ξεχωρίζουν από τους άλλους με τις γραβάτες εντός του Λευκού Οίκου, παριστάνουν τους πολιτικούς ακτιβιστές, και αναφέρουν πως δεν πιστεύουν στον Σατανά ως θεϊκή οντότητα, αλλά τον βλέπουν περισσότερο ως σύμβολο της ελευθερίας που… προασπίζονται. Μάλιστα, οι ίδιοι απορρίπτουν με πάθος τις προλήψεις και ασπάζονται τον ορθολογισμό, κάτι που ωστόσο δεν γίνεται εμφανές στις άκρως... τελετουργικές τους εκδηλώσεις.
Η τεράστια εκδήλωση που διοργανώθηκε από το παράρτημα του Λος Άντζελες είχε ως σκοπό «την συγκέντρωση χρημάτων για τις δράσεις της ακτιβιστικής οργάνωσης, η οποία μάχεται ενεργά - μεταξύ άλλων - για την προάσπιση του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των κρατουμένων».
Πέρα από τη live μουσική με τη συμμετοχή καλλιτεχνών... υποχθόνιας εμφάνισης και τους καλλιτέχνες τατουάζ που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό μπορούσε να συμμετέχει σε τελετές «καταστροφής» και «επίκλησης» πνευμάτων, εικονικών ανθρωποθυσιών αλλά και να παρακολουθήσει μια 45λεπτη διάλεξη για... δαιμονικές γάτες.











ΠΗΓΗ












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις