«Ξεκινούν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο από την Τουρκία»

«Ξεκινούν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο από την Τουρκία»


Πανθομολογουμένως η Τουρκία βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι αναφορικά με το μέλλον της, ενώ δεν είναι λίγες οι φωνές που προειδοποιούν για επικείμενη διάλυση της γείτονας και
κατάρρευση του πανσπερμικού κράτους της.
Σε αυτές έρχονται να προστεθούν οι δηλώσεις του πρώην ανώτατου πράκτορα της CIA, David Steele, ότι θα επακολουθήσουν σύντομα και άλλες πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις ή απόπειρες δολοφονίας πολιτικών προσώπων στο εσωτερικό της Τουρκίας, δημιουργώντας μάλιστα συνθήκες πρόκλησης παγκόσμια σύρραξης!!!
Ο Steele, τις δηλώσεις του οποίου επικαλούνται τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τονίζει πως η Τουρκία συνιστά χώρα «κλειδί» για τις όποιες παγκόσμιες εξελίξεις.

Σε ό,τι αφορά την προσέγγιση με την Μόσχα, αυτή, αναφέρει ο πρώην πράκτορας, έρχεται σε  αντίθετη με τα δεδομένα του ΝΑΤΟ και αυτό θα έχει μεγάλες συνέπειες για την ίδια.
Προσθέτει δε πως στην άλλη μεριά του Ατλαντικού ορισμένοι κύκλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, αφήνοντας να εννοηθεί και η Τουρκία αποτελεί το πιο πρόσφορο πεδίο έναρξης του!!!
Αυτή η δήλωση είναι άκρως σημαντική και έρχεται σε συμφωνία με προφητείες της Ορθοδοξίας.
Επομένως, η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα ήταν ακριβώς μια πρώτη επιχείρηση για την πρόκληση παγκόσμιας σύρραξης και, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Steele, θα ακολουθήσουν και άλλες «παρόμοιες» ενέργειες.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις