Τραμπ: Επικεφαλής ο Κέννεντι κατά των εμβολίων

Τραμπ: Επικεφαλής ο Κέννεντι κατά των εμβολίων


O εκλεγμένος Πρόεδρος Ντόναλτ Τραμπ επέλεξε έναν Κέννεντι  - σκεπτικιστή κατά των εμβολίων - για να ηγηθεί μιας νέας επιτροπής για την ασφάλεια έναντι
των εμβολίων.
Ο Ρόμπερτ Φ. Κέννεντι  Jr. αποκάλυψε το νέο ρόλο του μετά από μια συνάντηση στον πύργο Τραμπ, την Τρίτη.
Είπε ότι του είχε ζητήσει να ηγηθεί της Επιτροπής σχετικά με την «ασφάλεια έναντι των εμβολίων και την επιστημονική αξιοπιστία» και ότι είχαν συμφωνήσει να το πράξουν.
Τόσο ο Τραμπ όσο και ο Κέννεντι  έχουν εγείρει υποψίες σχετικά με τα εμβόλια, παρά τη συντριπτική υποστήριξη από τους συμβατικούς επιστήμονες και γιατρούς της νέας τάξης ως ένας τρόπος για την πρόληψη της εξάπλωσης κάποιων θανατηφόρων ασθενειών που μπορεί να μολύνουν βρέφη και παιδιά.
Ο Κέννεντι  δήλωσε ότι ο σκοπός θα είναι να βεβαιωθούμε ότι έχουμε την επιστημονική αξιοπιστία στην όλη διαδικασία των εμβολίων για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των επιπτώσεων.
Ο σκεπτικιστής κατά των εμβολίων είναι ο πιο σημαντικός Δημοκρατικός υποψήφιος που αποδέχεται ένα σημαντικό αξίωμα από τον εκλεγέντα Πρόεδρο Τραμπ.
Θυμίζουμε ότι ο γερουσιαστή Κέννεντι  έχει πολλές φορές εκφράσει την μεγάλη ανησυχία του για την συχνότητα αλλά και την ποσότητα των δυνητικά επικίνδυνων ουσιών που περιέχουν τα εμβόλια έχει τονίσει ότι τα τελευταία χρόνια σε σχέση με το παρελθόν τα εμβόλια που γίνονται σε βρέφη και παιδιά είναι υπερβολικά πολλά με πάρα πολλές παρενέργειες ακόμη και θανάτους.
Ο Κέννεντι έχει μιλήσει για μια μη αποδειγμένη σύνδεση μεταξύ εμβολίων και αυτισμού σε παιδιά.
Ο εκλεγμένος πρόεδρος Τραμπ έχει επανειλημμένα συνδέσει τον αυτισμό με τα εμβόλια και έχει αναφέρει πολλά παραδείγματα από πραγματικά περιστατικά.






ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις