Η Νέα Τάξη εύχεται στα παιδιά «Καλές Απόκριες»




Στα καταστήματα που πωλούν αποκριάτικες στολές, οι περισσότερες γυναίκες διαλέγουν στολές «sexy νοσοκόμας», «sexy πειρατίνας», «sexy μπατσίνας», γράφει το VICE και συνεχίζει:
«Αν κάνει κάποιος μια
περιήγηση στα e-shop ή στα καταστήματα που πωλούν αποκριάτικες στολές, αντιλαμβάνεται πως οι παιδικές στολές δεν είναι και τόσο παιδικές τελικά. Και δεν μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά για τον κανόνα. Εδώ, ο κανόνας εμπλέκει γονείς, παιδιά, εταιρείες πώλησης και φορείς που μένουν με σταυρωμένα τα χέρια συνήθως.
Για όσους δεν παίρνουν το μήνυμα, συγκεκριμένες στολές που απευθύνονται σε παιδιά επτά έως 14 ετών θα μπορούσαν άνετα να πωλούνται σε sex shop. Αν, μάλιστα, κάποιος κάνει τον κόπο να τσεκάρει site πώλησης ενήλικων σεξουαλικών προϊόντων, δεν βρίσκει τεράστιες διαφορές. Αντιθέτως, πολλές απ’ αυτές που απευθύνονται σε ενήλικες γυναίκες είναι πολύ πιο «σεμνές» απ’ αυτές που αποφάσισαν οι εταιρείες να κρεμάσουν στα ράφια και να τις πουλήσουν σε παιδιά».
Και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπάρχουν πολλές στολές εκεί έξω, οι οποίες μολύνουν την παιδική ψυχή και μάλιστα σε συνδυασμό με τα σεμινάρια για τρενσέξουαλ και γκέι στα σχολεία θα τερματίσουν μια για πάντα την παιδική αθωότητα.
Ίσως αν υπήρχε κοινωνική αντίδραση ή μια προσπάθεια οι γονείς να μποϊκοτάρουν τις εν λόγω στολές, οι εταιρείες ενδεχόμενα έπαιρναν το μήνυμα και σταματούσαν την προώθησή τους.
Ωστόσο, εδώ στην χώρα του φραπέ αντιδρούμε έντονα μόνο για τα λεφτά!
Δείτε στολές και βγάλτε συμπεράσματα!
Η μεσαία στολή παρουσιάζεται ως παιδική:

Οι τρεις πρώτες στολές πωλούνται σε παιδικό κατάστημα και η τέταρτη σε sex shop:

H πρώτη εικόνα είναι από κατάστημα πώλησης παιδικών στολών και η δεύτερη από sex shop:

Και οι δυο στολές πωλούνται σε κατάστημα στολών, και προορίζονται για παιδιά:

Η μεσαία στολή εντοπίστηκε σε sex shop, οι στολές αριστερά και δεξιά είναι από κατάστημα που πουλάει στολές για παιδιά:

Η στολή αφορά κορίτσια εώς 14 ετών. Πωλείται σε κατάστημα παιχνιδιών και έγινε ανάρπαστη:









ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις