ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! Σοκάρουν οι αριθμοί εκτρώσεων σε νεαρές ηλικίες

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! Σοκάρουν οι αριθμοί εκτρώσεων σε νεαρές ηλικίες


Η κοινωνία της Νέας Τάξης είναι εδώ! Τουλάχιστον 30.000 νεαρά κορίτσια, ηλικίας κάτω των 16 χρόνων, καταφεύγουν κάθε χρόνο στην Ελλάδα στην «επιλογή» της τεχνητής έκτρωσης προκειμένου
να διακόψουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
Ο αριθμός συγκλονίζει!
Ο επίσημος αριθμός των εκτρώσεων στη χώρα μας αγγίζει τις 150.000, ενώ πολλοί αναφέρουν πως είναι κατά πολύ μεγαλύτερος.
Ως λύση, όπως κατά καιρούς ακούμε, προτείνεται η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ακόμα και στα δημοτικά σχολεία, η οποία θα «πονηρέψει» τα παιδιά σε ακόμα μικρότερη ηλικία.
Οι… ειδικοί αναφέρουν:
«Οι μισές έφηβες ξεκινούν στην Ελλάδα την σεξουαλική τους ζωή πριν από τα 17 τους χρόνια, ενώ υπάρχουν μελέτες που δείχνουν πως το 73% των εφήβων 14 έως 16 ετών είχαν μιας κάποιας μορφής σεξουαλική δραστηριότητα. Αυτά τα στοιχεία σε συνδυασμό με εκείνα για τις εκτρώσεις μας κάνουν να συνειδητοποιούμε, ολοένα και περισσότερο, πόσο αναγκαία είναι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των εφήβων στην Ελλάδα, μια προσπάθεια, που αποτελεί βασικό  άξονα της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής  Κλινικής».

Αυτό το τόνισαν  την Τρίτη σε συνέντευξη τύπου, με αφορμή το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας, το οποίο διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας στις 11 – 12 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα ο καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας/ Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας, Ειδικός Παιδογυναικολόγος, Διευθυντής της Β’ Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο «Αρεταίειο», κ. Ευθύμιος Δεληγεώρογλου και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού κ. Νικόλαος Σαλάκος.
Οι Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές Γυναικολογικές Εταιρείες, σημείωσαν, «έχουν προβληματισθεί από τα ποσοστά των ανεπιθύμητων κυήσεων και εκτρώσεων στην εφηβεία, που παραμένουν υψηλά παγκοσμίως, παρά την ευρεία διάδοση και χρήση, εδώ και πολλά χρόνια, τόσο του αντισυλληπτικού δισκίου (σ.σ. προκαλεί γενετικές διαταραχές), όσο και του ανδρικού προφυλακτικού».
Είναι ενδεικτικό ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες περίπου 615.000 έφηβες κάθε χρόνο έχουν τουλάχιστον μια ανεπιθύμητη κύηση, με το 26% αυτών να καταφεύγει στη μέθοδο της τεχνητής έκτρωσης».
Ουδείς κάνει λόγο για τα παιδιά που χάνονται, ενώ θα μπορούσε να υπάρξει τουλάχιστον κρατικό πρόγραμμα, το οποίο θα μπορούσε να στηρίξει ανήλικες μητέρες.
Ουδείς δίνει σημασία στην γενοκτονία που λαμβάνει χώρα σε νοσοκομεία ολόκληρης της επικράτειας.
Το μόνο που απασχολεί είναι η περαιτέρω ενίσχυση της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των εφήβων.
Τα σχόλια δικά σας!







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις