Θέλουν να φέρουν παγκόσμιο πόλεμο!

Θέλουν να φέρουν παγκόσμιο πόλεμο!


Ζούμε πλέον σε έναν κόσμο όπου οι ισορροπίες έχουν ή τείνουν να αλλάξουν άρδην, προβάλλοντας σε έντονο βαθμό την σύγκρουση δύο ισχυρών αντιθετικών δυνάμεων.
Παλαιά και Νέα Τάξη έχουν πλέον ανοίξει τα χαρτιά τους προκρίνοντας
έναν αγώνα για την εξουσία πάνω στον πλανήτη μέχρι τελικής πτώσεως. Η αρχή έγινε με τον Ντόναλντ Τραμπ και συνεχίζεται, καθώς φαίνεται πως τη δεδομένη στιγμή οι ΗΠΑ έχουν χωριστεί πραγματικά σε δύο παρατάξεις.
Δεν πάνε λίγα 24ωρα από τότε που ο πρώην υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ και Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής Τζον Μακέιν ζητούσε την ανάληψη στρατιωτικής δράσης στην Ουκρανία, με αφορμή τη διακίνηση παράνομου οπλισμού στα ανατολικά της χώρας.
"Το ότι αυτή η αλματώδης αύξηση επιθέσεων συνέβη την επόμενη της ημέρας που σας μίλησε τηλεφωνικά είναι ξεκάθαρη ένδειξη ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν κινείται γρήγορα για να σας δοκιμάσει ως διοικητή των ενόπλων δυνάμεων. Η απάντηση της Αμερικής θα έχει μακροχρόνιες συνέπειες", είχε γράψει σε επιστολή του ο Ρεπουμπλικανός, πιέζοντας παράλληλα τον Τραμπ να βάλλει κατά της Ρωσίας.
Ακολούθησε σήμερα η πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκι Χέιλι, η οποία ελέω Κριμαίας κάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ να αλλάξει στάση απέναντι στη Ρωσία και να επεκτείνει τις κυρώσεις.
"Η Κριμαία είναι τμήμα της Ουκρανίας. Οι κυρώσεις μας που αφορούν την Κριμαία θα παραμείνουν εν ισχύ μέχρι η Ρωσία να επιστρέψει τον έλεγχο της χερσονήσου στην Ουκρανία", σημείωσε η ίδια, απαιτώντας άμεση δράση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Ζητάνε ουσιαστικά την απαρχή ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου, από τη στιγμή που πιέζει ασφυκτικά για ανάληψη δράσεων από τις ΗΠΑ του Τραμπ. 








ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις