Απασφάλισε ο Β.Πούτιν και στέλνει τα «γεράκια του πολέμου»: Σχέδιο «δολοφονίας» πολλών παγκόσμιων ηγετών

 


Όπως τονίσαμε και χτες με την πυρηνική δοκιμή της Ρωσίας, ο κόσμος έχει μπει σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Β.Πούτιν απασφάλισε αμολώντας τα « γεράκια του» για αποστολές
εξουδετέρωσης παγκόσμιων ηγετών και όχι μόνο. Θεωρείται πως έχει δοθεί το «πράσινο φως» για«ασύμμετρη απάντηση»στις δολοφονίες των πρέσβεων της Ρωσίας ανά τον κόσμο. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον θάνατο του Β.Τσούρκιν, πρέσβη στον ΟΗΕ.
Tα ρωσικά ΜΜΕ δείχνουν δολοφονία του Β.Τσούρκιν από την CIA και τονίζουν πως ο Β.Τσούρκιν ήταν μια χαρά στην υγεία του ενώ πρόσφατα έδωσε συνέντευξη και έδειχνε γεμάτος ενέργεια….
Μετά από σειρά γεγονότων όπως οι συνεχόμενες δολοφονίες Ρώσων διπλωματών ανά τον κόσμο, πτώσης αεροσκαφών , μυστικών  αποφάσεων σε συνέδρια  τύπου Μονάχου, Νταβός και «άλλα» παρόμοια, οικονομικών κυρώσεων από ΕΕ στην Μόσχα  σε συνδυασμό με την προσπάθεια «στρατηγικής περικύκλωσης» της από το ΝΑΤΟ,…ο Βλαδίμηρος «απασφάλισε».
Ποιοι έχουν σκοτωθεί το τελευταίο διάστημα:
Νεκρός είναι και ο πρέσβης της Ρωσίας, Alexander Kadakin, στο Νέο Δελχί.
Νεκρός είναι ο πρέσβης Andrei Karlov, που δολοφονήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου στην Άγκυρα.
Ο Andrei Malanin, ο διπλωμάτης που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στην Ελλάδα
Νεκρός είναι και ο Όλεγκ Έροβινκ, πρώην υψηλόβαθμος πράκτορας της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας (FSB) και νυν επικεφαλής του ρωσικού πετρελαϊκού γίγαντα Rosneft, που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στο κέντρο της Μόσχας.
Απόπειρα δολοφονίας με δηλητήριο είχαμε και κατά του πρέσβη της Ρωσίας στο Ισραήλ, Αλεξάντερ Πέτροβιτς.
Ένοπλη επίθεση στις 14 Ιανουαρίου κατά της πρεσβείας της Ρωσίας στην πόλη Σανάα στην Υεμένη.
Μάλιστα, αραβικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι Ρώσος πρέσβης Βλαντιμίρ Ντεντούσκιν έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των ενόπλων, ωστόσο το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διέψευσε την πληροφορία.
Να μην ξεχνάμε και την πτώση του Tu-154 στη Μαύρη Θάλασσα…
Η παγκόσμια γεωπολιτική κατάσταση οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια  σε σύγκρουση , με έναν υπόγειο πόλεμο όμως των μυστικών υπηρεσιών να προηγείται πάντα του κανονικού πολέμου.
Οι «πληροφορίες» έγκυρων βρετανικών ΜΜΕ ομιλούν για εκατοντάδες άρτια εκπαιδευμένους δολοφόνους-πράκτορες , οι οποίοι σε πιθανότατα σε συνεργασία με την ρωσική μαφία σε όλον τον κόσμο , να ενεργοποιηθούν  κατά της νέας τάξης πραγμάτων και των «συνεργατών της ανά τον κόσμο», σύμφωνα με δηλώσεις του Ρώσου ηγέτη.
Το σχέδιο αποκαλύφθηκε μετά τις απτές αποδείξεις της προσπάθειας δολοφονίας του φιλοδυτικού ηγέτη του Μαυροβουνίου Μίλο Τζουκάνοβιτς από την Μόσχα σε μια προσπάθεια να ανατραπεί η κυβέρνησή του, σύμφωνα με πληροφορίες υπηρεσιών πληροφοριών του  ΝΑΤΟ.
Η φερόμενη συνωμοσία απέτυχε λίγες ώρες πριν λάβει χώρα τον περασμένο Οκτώβριο .
Οι δύο Ρώσοι αξιωματικοί των μυστικών υπηρεσιών φέρεται να διώκονται από τις αρχές του Μαυροβουνίου σε ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό το οποίο συνεχίζεται.
Οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν αποστολή να συνεργαστούν με μέλη σερβικής εθνικιστικής οργάνωσης και  να επιτεθούν στο κτίριο του κοινοβουλίου.
Ο Πρέντραγκ Μπόσκοβιτς, υπουργός άμυνας του Μαυροβουνίου, δήλωσε ότι δεν υφίσταται «καμία αμφιβολία» ότι η όλη επιχείρηση  χρηματοδοτήθηκε και διοργανώθηκε από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, παράλληλα με τοπικούς συνεργάτες.
Δεν είναι μυστικό ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν βλέπει την επέκταση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια ως απειλή για τη ρωσική ασφάλεια.
Με αφορμή αυτήν την επιχείρηση οι νατοϊκοί αναφέρουν ότι η Μόσχα έχει « εξαπολύσει τα σκυλιά των σκοτεινών υπηρεσιών της», μαζί με μέλη της πανίσχυρης ρωσικής μαφίας ανά  τον κόσμο, σε αποστολές «δολοφονίας» σημαινόντων προσωπικοτήτων και αξιωματούχων όλων των επιπέδων και  θέσεων , οι οποίοι επηρεάζουν την διαμόρφωση του δυτικού πολιτισμού.
Το Κρεμλίνο έχει ήδη προειδοποιήσει εδώ και μεγάλο διάστημα για τον «καιρό πολέμου», ειδικά μετά τις πολεμικές  δραστηριότητες του ΝΑΤΟ στη Βαλτική και στη Μαύρη Θάλασσα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν την μεγάλη πιθανότητα  ακόμα χειρότερου σεναρίου για την δύση και  για τους ηγέτες της νέας τάξης πραγμάτων , κυβερνητικούς , οικονομικούς και άλλους, που αφορά την ενδεχόμενη «συνεργασία» ρωσικής και κινεζικής μαφίας μαζί με τις κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας  των χωρών τους , οι οποίες ήδη συνεργάζονται στενότατα σε ένα σχέδιο ολοκληρωτικού αφανισμού  δυτικών «αξιωματούχων» .
Άλλωστε είναι γνωστή η τρομερή δράση της KGB την περίοδο του ψυχρού πολέμου αλλά και μετά σε ολόκληρο τον πλανήτη , με τις απίστευτες δυνατότητες της .
Πρόκειται για μια «ένωση» δραστηριοτήτων η οποία λόγω της τεράστιας διασποράς και των μεγάλων δυνατοτήτων θέτει στο στόχαστρο Πεκίνου και Μόσχας,  όλους τους «μεγάλους» δυτικούς ηγέτες , πολυεκατομμυριούχους που διαμορφώνουν τον κόσμο,   αλλά και πολιτικούς και στρατιωτικούς χαμηλόβαθμους αξιωματούχους που επηρεάζουν καταστάσεις .Ένα ενδεχόμενα «κύμα δολοφονιών» θα ήταν το απόλυτο κρυφό «κτύπημα» που θα συντάραζε την δύση , από κάποιους που έχουν εντρυφήσει βαθιά αυτού του είδους τις «αποστολές».









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις