Πούτιν Τράμπ Τελειώνουν τον Τσίπρα ; Ποιους Διαδόχους Επιλέγουν Ξεχωριστά στο Τιμόνι της Ελλάδας μετά την Αποκαθήλωση Τσίπρα;




Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ  σύμφωνα πάντα μέ Σενάρια, κατά την πρώτη τηλεφωνική τους επικοινωνία φέρεται ότι ασχολήθηκαν και μέ το ζήτημα της Ελλάδας, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να είναι
αυτός πρώτος που άνοιξε την συζήτηση για την Ελλάδα!
Οι Δύο ηγέτες απο κοινού αποφάσισαν να Τελειώνουν με τον Τσίπρα μιά καί καλή; 
Τόν Κυριάκο Μητσοτάκη φέρεται να καλοβλέπει ο Ντόναλντ Τραμπ  ως τον επόμενο Πρωθυπουργό της Ελλάδας, καί αυτό γιατί σαν επιχειρηματικό μυαλό που ειναί ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, βλέπει στο πρόσωπό του Μητσοτάκη τον άνθρωπο που θα υλοποιήσει τις Μεταρρυθμίσεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα, με απολύσεις στο Δημόσιο,Αποκρατικοποιήσεις, μείωση της γραφειοκρατίας, και ευκαιρίες για νέες επενδύσεις απο το Εξωτερικό! Φυσικά αδιαφορεί και δέν βλέπει τις αρνητικές επιπτώσεις που θά έχουν για τον Ελληνικό Λαό η λεγόμενες μεταρρυθμισεις του ΔΝΤ όπως π.χ. Μείωση μισθών και συντάξεων,άυξηση ΦΠΑ.
Η Αλλαγή στάσης του Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα, και εκεί που μιλούσε οτι «Εμείς δεν έχουμε καμιά δουλειά με την Ελλάδα. Ας αφήσουμε τη Γερμανία να ασχοληθεί με το θέμα αυτό, που άλλωστε το γνωρίζει καλύτερα. Ή ακόμα και τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Ρωσία»  οφείλεται αποκλειστικά στην επικείμενη σύγκρουση που θα έχουν η ΗΠΑ με την Γερμανία-ΕΕ, γιαυτό και καλοβλέπει ένα Grexit με επιστροφή στην Δραχμή!
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν σαφώς ηπιότερος , βλέποντας πιο Γεωστρατηγικά  το θέμα της Ελλάδας, με άποψη υπέρ ενός Κουρέματος του Χρέους, μέ νέα οικονομική Βοήθεια προς την Ελλάδα απο ΗΠΑ-Ρωσία, και μέθοδο αποπληρωμής μια μακροχρόνια  περίοδο συνδυασμένη με τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας, και την βοήθεια εξόρυξης Πετρελαίου απο ΗΠΑ-Ρωσία,ωστε να μην πέσουν στα χέρια της Γερμανίας-ΕΕ για ένα κομμάτι ψωμί ο Ορυκτός Πλούτος της Ελλάδας! Ο  Πούτιν θέλει μια Οικουμενική Κυβέρνηση που θα ηγείται ο Κωνσταντίνος Καραμανλής!
Γιατί ο Ντόναλντ Τράμπ δεν θέλει να ακούει για Τσίπρα;
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ντόναλντ Τραμπ μάλλον δεν θα ήταν και τα καλύτερα φιλαράκια στο σχολείο. Αυτό μάλλον θα ισχύσει και για όσο καιρό θα βρίσκονται στην ηγεσία της Ελλάδας και των ΗΠΑ αντίστοιχα.
Τον περασμένο Μάρτιο ο Έλληνας πρωθυπουργός σε ομιλία του στο διεθνές συνέδριο υπό τον τίτλο «Συμμαχία ενάντια στην λιτότητα, για την δημοκρατία στην Ευρώπη», αναφερόμενος στον  υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την Προεδρία των ΗΠΑ Ντ. Τραμπ, ειπε «Ποιος θα πίστευε ότι φαβορί των Ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ θα ήταν ο Τραμπ, με όλα όσα σηματοδοτεί αυτή η υποψηφιότητα. Ελπίζω να μην μας βρει κι αυτό το κακό, να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ»!

Δυστυχώς μας βρήκε εμάς πρωτύτερα η Συμφορά της Πρώτης Φοράς Αριστερά!







ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις