Αυτά συμβαίνουν τώρα στην Ελλάδα της αποστασίας

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτά συμβαίνουν τώρα στην Ελλάδα της αποστασίας


Η Ελλάδα είναι πλέον χώρα, στην οποία απαγορεύεται η όποια αντίδραση απέναντι στην πολυπολιτισμική μετατροπή της κοινωνίας μας.
Ακόμα και όταν
τρως ξύλο, θα είσαι εσύ ο ένοχος.
Δεν το πιστεύετε;
Τότε διαβάστε τι έγινε σε σχέση με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου, με αφορμή την φοίτηση μουσουλμανόπουλων.
Με έγγραφη παραγγελία του προς την Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, Εμμανουέλα Κετσιατζή, ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητά να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για όσους "πρωταγωνιστούν" σε αυτεπαγγέλτως διωκόμενες πράξεις, που συνδέονται με τον αντιρατσιστικό νόμο!!
Μάλιστα το μέλος της "Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου", που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πεμπτοφαλαγγίτες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, συνελήφθη!!!
 Συγκεκριμένα, ο 24χρονος νεαρός, ενώ είχε καταθέσει για το συμβάν κλήθηκε στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό Μέγαρο, από το οποίο κάλεσε τον πατέρα του και του ζήτησε νομική βοήθεια ως κατηγορούμενος απέναντι στον αντιρατσιστικό νόμο.
Έτσι, μετά από το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο ο νεαρός ένιωσε αδιαθεσία και ξανανοσηλεύτηκε φρουρούμενος, ενώ αφού υπέγραψε ο ίδιος για να πάρει εξιτήριο, αναμένεται στο αυτόφωρο για να απολογηθεί.



Την ίδια ώρα πεμπτοφαλαγγίτες που βρίζουν ευθέως την Ελλάδα συνεχίζουν να αλωνίζουν, με τις συγκρούσεις πατριωτών και παγκοσμιοποιητών να αυξάνονται επικίνδυνα.



Σας φτάνουν αυτά; Έχουμε κι άλλα!
Στην δημόσια Πάντειο Ανωτάτη Σχολή, διοργανώνεται από διάφορους παγκοσμιοποιητικούς φορείς και την Ένωση Άθεων «μια σημαντική» όπως αποκαλείται ημερίδα, που στοχεύει σε μία ουδετερόθρησκη άρα άθεη Ελλάδα, με την αρχή να γίνεται στα σχολεία.
Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά:

Τέλος ακούσαμε στην ελληνική τηλεόραση πως είναι κακό να αρνείται κάποιος να φορά την μαντήλα του Ισλάμ, όπως έπραξε η Μαρί Λεπέν, καθώς αυτό της απαιτήθηκε για την συνάντηση της με τον μεγάλο μουφτή της Βηρυτού.
Άραγε παραγνωρίζουν οι δημοσιογράφοι την καταπίεση ακόμα και θανάτωση γυναικών στα ισλαμικά καθεστώτα, την οποία εγκρίνει το Κοράνι;
Ζούμε… ιστορικές στιγμές στην χώρα της αποστασίας, όπου το χρήμα μπήκε και μπαίνει πάνω από τον Θεό και το Δίκαιο!











ΠΗΓΗ









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις