ΟΗΕ: Η θρησκευτική ελευθερία δεν είναι απόλυτο δικαίωμα

ΟΗΕ: Η θρησκευτική ελευθερία δεν είναι απόλυτο δικαίωμα


Η αποστολή των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα των γκέι γνωστοποίησε πως όταν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και της θρησκευτικής
ελευθερίας, πρέπει να επαναδιατυπωθεί ότι «η ελευθερία έκφρασης και η θρησκευτική ελευθερία δεν είναι απόλυτα δικαιώματα και θα μπορούν να περιοριστούν, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο»
Όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο «ανεξάρτητος ειδικός» του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των LGTB, Vitit Muntarbhorn, όταν ρωτήθηκε από τον Henk Jan van Schothorst του Διατλαντικού Χριστιανικού Συμβούλιου σχετικά με την σύγκρουση των δικαιωμάτων των LGBT και της θρησκευτικής ελευθερίας, ανέφερε πως η θρησκευτική ελευθερία δεν είναι απόλυτο δικαίωμα και οφείλει να δίνει προτεραιότητα στα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.
«Υπάρχουν κάποια απόλυτα δικαιώματα, αλλά κάποια δεν είναι και τόσο απόλυτα. Η ελευθερία της έκφρασης και η έκφραση της θρησκείας δεν είναι απόλυτα δικαιώματα και μπορούν να περιοριστούν, όταν είναι ανάγκη» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τα σχόλια δικά σας! Η ελευθερία της έκφρασης και των θρησκευτικών πιστεύω, κυρίως των χριστιανών, δεν θα είναι απόλυτη και θα περιορίζεται, όταν συγκρούεται, επί παραδείγματι, με την προώθηση της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας και του τρανσεξουαλισμού στα σχολεία!







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις