Ευρωτσόγλανοι & Ευρωλιγούριδες!




Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκαν κάποιες επώνυμες φωνές οι οποίες μίλησαν για την ανάγκη της επιστροφής μας σε εθνικό νόμισμα.
Μιας ανάγκης η οποία κατά την άποψή τους προκύπτει
από την αδιαλλαξία των γνωστών Ευρωτσόγλανων οι οποίοι μέσω των εγχώριων «Προθύμων» (γνωστών και ως «Ναι σε όλα») ζητούν όλο και περισσότερο αίμα από το λαό μας!
Φυσικά το «Σύστημα’ μέσω των γνωστών Ευρωλιγούριδων αντέδρασε άμεσα προσπαθώντας να απαξιώσει ακόμα και να γελοιοποιήσει τα πρόσωπα και τις δηλώσεις αυτές και παράλληλα να μας υπενθυμίσει τα γνωστά καταστροφολογικά σενάρια για το μετά μιας τέτοιας εξέλιξης.
Προσωπικά συντάσσομαι με όλους αυτούς που προβλέπουν σύντομα την διάλυση της «Γερμανικής Ευρωζώνης» και θεωρώ επικίνδυνη αλλά κυρίως ύποπτη την μη συζήτηση για εναλλακτικές λύσεις όταν έρθει αυτή η ώρα!
Αφού κορυφαίοι οικονομολόγοι λένε ότι το νόμισμα είναι ένα εργαλείο και όχι Φετίχ είναι απορίας άξιο γιατί εδώ κάποιοι το θεοποιούν και το υπερασπίζονται με τόση θέρμη;
Μήπως είναι αυτοί που για τα δικά τους συμφέροντα μας έβαλαν με ψεύτικα στοιχεία σε αυτό;
Φίλες/οι το σίγουρο είναι ότι πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή ως κοινωνία γιατί μας κυβερνούν ή θέλουν να μας κυβερνήσουν άνθρωποι οι οποίοι είναι διαχειριστές και εντολοδόχοι κάποιων που απλά θέλουν να μας … εξαφανίσουν!






 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις