ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ ΚΑΙ Η «ΚΟΛΛΗΤΗ» ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ...!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για hot-spot των λαθροπροσφύγων στο Ελληνικό


Μετά το δημοσίευμα της περασμένης Κυριακής » για τις δύο νεαρές κυρίες που λύνουν και δένουν στο άτυπο hot-spot των λαθροπροσφύγων στο Ελληνικό, επιβεβαιώθηιε ότι η μία από αυτές, η
34χρονη Κατερίνα Μαμώλη είναι ανηψιά του πάμπλουτου υπουργού Μετανάστευσης, Γιαννάκη Μουζάλα!..

Ο οποίος Μουζάλας και την διόρισε πρίν λίγες εβδομάδες διευθύντρια του πολιτικού του γραφείου προκειμένου να την ανταμείψει για όσα πρόσφερε στους 1.500 ισλαμιστές (Αφγανούς στην πλειοψηφία τους) που έχουν καταλάβει εδώ και 20 μήνες τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού, μετατρέποντας το πανάκριβο αυτό «φιλέτο» της Αττικής σε μία νέα Ειδομένη!..

Η ανηψιά του Μουζάλα, Κατερίνα Μαμώλη έχει διορίσει υπεύθυνη στο Ελληνικό την 26χρονη «κολλητή» της Χριστίνα Χρηστίδου, που (σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος») κάνει ό,τι γουστάρει, γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια ακόμη και τον ίδιο τον ανθέλληνα Μουζάλα!.. Απόφοιτη Πολιτικών Επιστημών και με προϋπηρεσία στις ΜΚΟ που χρυσοπληρώνονται για να περιθάλπουν λαθροπρόσφυγες, η μικροκαμωμένη Χριστίνα Χρηστίδου ξεκίνησε ως απλή εθελόντρια στο Ελληνικό και μέσα σε δύο μήνες κατάφερε να έχει το γενικό πρόσταγμα: Μέσω Δανέζικης ΜΚΟ προσφέρει διπλό κέτερινγκ στους ισλαμιστές λαθροπρόσφυγες, με αποτέλεσμα αυτοί να πετάνε τόννους φαγητού καθημερινά, ενώ χιλιάδες Έλληνες από τους γειτονικούς Δήμους κυριολεκτικά πεινάνε και τρώνε από τα σκουπίδια!..

Η ανηψιά του Μουζάλα, Κατερίνα Μαμώλη, είναι ψυχολόγος, υπήρξε δημοτική σύμβουλος Νέας Σμύρνης και το 2015 ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με το απόκομμα του Στέφανου Τζουμάκα. Ο παμπόνηρος Μουζάλας, πρίν την διορίσει υπεύθυνη στο Ελληνικό και κατόπιν την αποσπάσει στο ιδιαίτερο γραφείο του, την είχε στείλει στον Έβρο για να… «ψυχολογήσει» τους εισβολείς λαθροπρόσφυγες!.. Για τέτοια κοροϊδία μιλάμε.

Μάλιστα, προχθές Τρίτη το υπουργείο Μετανάστευσης του Μουζάλα έβγαλε σχετική ανακοίνωση, κατηγορώντας το «Πρώτο Θέμα» ότι επιδίδεται σε «δολοφονίες χαρακτήρων», επιβεβαιώνοντας ότι η Μαμώλη είναι η αγαπημένη ανηψιά του Γιαννάκη Μουζάλα!..

Πρέπει να συμπληρώσουμε ότι τα όργια των ισλαμιστών που γίνονται καθημερινά στο άτυπο hot-spot του Ελληνικού έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον της Κρατικής Ασφάλειας, της ΕΥΠ αλλά και της ίδιας της CIA : Μάλιστα, η κινητοποίηση των Ελληνικών Αρχών προήλθε από ασφυκτική πίεση των Αμερικανών, που θεωρούν την «Ειδομένη της Αθήνας» ως ιδανικό τόπο για την στρατολόγηση φανατικών Ισλαμιστών από τους Τζιχαντιστές.














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις