Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ...!!!

 


Πρόβα παγκοσμίου πολέμου ανάμεσα σε Ρωσία και ΗΠΑ παρά τις διαβεβαιώσεις της ανώτατης αμερικανικής ηγεσίας και προσωπικά του Τραμπ, περί «συνεννόησης» των δύο πλευρών. Πριν λίγο οι ΗΠΑ προχώρησαν
σε εκτόξευση ICBM Minuteman III από την αεροπορική βάση LF-10 Vandenberg στην Καλιφόρνια ενώ λάμβανε χώρα μια πρόκληση που δεν είχε συμβεί ποτέ: Αμερικανοί στρατιώτες παρέλασαν σε Εσθονία και Λετονία καρφώνοντας την Αμερικανική σημαία σε περιοχές με 80% Ρώσους ακριβώς δίπλα στα ρωσικά σύνορα. Όλες οι Στρατιωτικές Περιφέρειες της Ρωσίας είναι σε ετοιμότητα…
700 μονάδες οπλισμού έφτασαν στο Βέλγιο από τις ΗΠΑ ενώ τα Γερμανικά στρατεύματα και τεθωρακισμένα μπήκαν στην Λιθουανία.
Αμερικανικές δυνάμεις έφτασαν και στην Ρουμανία ενώ η ενώ η πρωθυπουργός Dalia Grybauskaitė καλωσόριζε τη δύναμη του ΝΑΤΟ στη Λιθουανία.
Ο Αρχιστράτηγος Β.Πούτιν μαζί με τον Υπουργό Άμυνας εφαρμόζουν σχέδιο έκτακτης ανάγκης με μαζική στρατιωτική κινητοποίηση
Έτσι δόθηκε εντολή για μαζική κινητοποίηση των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων όπως ονομάζονται και είχαμε άμεσα 150 ρωσικά αεροσκάφη στον αέρα ενώ ενεργοποιήθηκαν 200 αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα καλύπτοντας τεράστιες εκτάσεις.
Περίπου 45.000 στρατιώτες και 1.700 οπλικά συστήματα παντός είδους στρατιωτικού υλικού, συμπεριλαμβανομένων των 150 αεροσκαφών και 200 συστημάτων αντιαεροπορικών πυραύλων, ενεπλάκησαν στον  έλεγχο ετοιμότητας μάχης , τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός άμυνας Αλέξανδρος Φομίμ.
Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε παρουσία των στρατιωτικών ακολούθων  των πρεσβειών που είναι διαπιστευμένοι στη Μόσχα.
«Καθώς ο έλεγχος είναι αιφνιδιαστικός και δεν αποτελεί αντικείμενο ελέγχου σύμφωνα με την συνθήκη της Βιέννης που βρίσκεται στα έγγραφα του ΟΑΣΕ, δεν απαιτείται καμία επίσημη ειδοποίηση. Εμείς όμως σας  ενημερώνουμε σε μια χειρονομία καλής θέλησης», δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός  άμυνας.
Ο αιφνιδιαστικός  έλεγχος πολεμικής ετοιμότητας  των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων  ξεκίνησε στις 7 Φεβρουαρίου με απόφαση του Ρώσου Προέδρου και του αρχιστράτηγου  Βλαντιμίρ Πούτιν.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις