Το θολό τοπίο πριν την καταιγίδα

Το θολό τοπίο πριν την καταιγίδα


Μεγάλος πόλεμος ξεκίνησε σε όλα τα κράτη,
για τον έλεγχο όλων των κομμάτων.
Δεν έχει σημασία αν τα κόμματα
αυτοαποκαλούνται δεξιά ή αριστερά, ή κεντρώα. Η Νέα τάξη και η Παλιά τάξη θέλουν να τα ελέγξουν.
Μέσω των κομμάτων, αλλά και των διαφόρων οργανισμών διοίκησης των κρατών ελέγχουν και τα κράτη.
Για τον λόγο αυτό, θα δούμε στο προσεχές διάστημα, την πρωθυπουργό της Αγγλίας να πηγαίνει να στηρίξει τον Τραμπ, αλλά και την βουλή των κοινοτήτων να διακηρύσσει με τον πρόεδρό της ότι δεν μπορεί να μιλήσει εκεί ο Τραμπ και εκ των υστέρων την πρωθυπουργό της Αγγλίας να είναι επιφυλακτική απέναντι στους Ρώσους.
Γίνεται επομένως ένας μεγάλος πόλεμος, μέσα στην έδρα της νέας τάξης, που εκεί που νόμιζε ότι το μόνο της πρόβλημα είναι ο Πούτιν, ανακάλυψε ότι έχασε και την Αμερική, αλλά και ποιος ξέρει ποια άλλα ευρωπαϊκά κράτη.
Μην περιμένετε ότι σχετικά γρήγορα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και το λέω αυτό γιατί όλοι έχουν την τάση να έχουν ανάγκη από ξεκάθαρο περιβάλλον για το ποιοι είναι οι καλοί και ποιοι είναι οι κακοί.
Αυτό θα είναι δύσκολο να το διακρίνουμε, ειδικά στην Ελλάδα, αφού την χώρα μας την έχουν όλοι "γραμμένη", έχοντας κάνει τους Έλληνες ζόμπι με μυαλό μαρμελάδα, τουλάχιστον τους περισσότερους, με την βοήθεια των σχεδόν καθ΄ ολοκληρίαν αριστερίστικων ΜΜΕ.
Μόλις τα στρατόπεδα κατασταλάξουν, αν κατασταλάξουν, θα αρχίσει ο χαμός σε επίπεδο κρατών.
Αν το καταστάλαγμα σε επίπεδο κρατών καταστεί αδύνατο, ετοιμαστείτε να δείτε δεκάδες εμφυλίους πολέμους σε πάρα πολλά κράτη.







 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις