Η Μεγάλη Συνωμοσία που σου είπαν είναι ‘θεωρία’ και αποδείχθηκε πράξη!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ


Είναι γεγονός, ότι οι αλήθειες που το σύστημα θέλει να μην ακούγονται δέχονται κατά καιρούς διάφορους χαρακτηρισμούς για να παραμείνουν όσο το δυνατόν κρυμμένες, εκεί, σε κοινή θέα. Οι τελευταίοι ‘μοδάτοι’ χαρακτηρισμοί
είναι ο  “μη ορθός πολιτικός λόγος” και οι “ψευδείς ειδήσεις”. Αλλά το συνολάκι που φοριέται διαχρονικά χωρίς να πέφτει η μόδα του είναι, οι… “θεωρίες συνωμοσίας”!
Ήταν το 1972 όταν η Ομάδα της Ρώμης (Club of Rome) εξέδωσε την αναφορά «Τα Όρια της Μεγέθυνσης» (The Limits to Growth) για την κατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος του πλανήτη. Η αναφορά ενστερνιζόταν ότι η άσχημη κατάσταση των πεπερασμένων πόρων ήταν αποτέλεσμα της εκθετικής μεγέθυνσης του παγκόσμιου πληθυσμού, της εξάντλησης των φυσικών πόρων, και της περιβαλλοντικής ρύπανσης.
Σημαντική σημείωση
Ακριβώς 2 δεκαετίες μετά και ύστερα από την ενεργό ανάμιξη της Παγκόσμιας Επιτροπής για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών, το 1992 υπογράφηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο η περίφημη Ατζέντα 21, στην Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών, στην οποία δεσμεύτηκαν πάνω από 170 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Η Ατζέντα 21, γνωστή και ως αειφόρος ανάπτυξη ή βιώσιμη ανάπτυξη, θεωρητικά “αναφέρεται στην οικονομική ανάπτυξη που σχεδιάζεται και υλοποιείται λαμβάνοντας υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα. Γνώμονας της αειφορίας είναι η μέγιστη δυνατή απολαβή αγαθών από το περιβάλλον, χωρίς όμως να διακόπτεται η φυσική παραγωγή αυτών των προϊόντων σε ικανοποιητική ποσότητα και στο μέλλον. Η βιώσιμη ανάπτυξη προϋποθέτει ανάπτυξη των παραγωγικών δομών της οικονομίας παράλληλα με τη δημιουργία υποδομών για μία ευαίσθητη στάση απέναντι στο φυσικό περιβάλλον και στα οικολογικά προβλήματα. Η ‘βιωσιμότητα’ υπονοεί ότι οι φυσικοί πόροι υφίστανται εκμετάλλευση με ρυθμό μικρότερο από αυτόν με τον οποίον ανανεώνονται, διαφορετικά λαμβάνει χώρα περιβαλλοντική υποβάθμιση. Θεωρητικά, το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα της περιβαλλοντικής υποβάθμισης είναι η ανικανότητα του γήινου οικοσυστήματος να υποστηρίξει την ανθρώπινη ζωή.
Αυτή είναι η “Θεωρία” της Ατζέντα 21, της Βιώσιμης ή Αειφόρου Ανάπτυξης. Ωστόσο, από πολύ νωρίς, αναλυτές της Α21 κατέδειξαν μια άλλη “Θεωρία” που χαρακτηρίστηκε ως “Θεωρία Συνωμοσίας”.

Τι είχαν πει οι “συνωμοσιολόγοι” πριν από σχεδόν 3 δεκαετίες που σήμερα επαληθεύονται;

Κατάργηση ατομικής ιδιοκτησίας – Οι πολίτες θα αφήσουν/χάσουν τα σπίτια τους
  • Στις περισσότερες χώρες του αναπτυγμένου κόσμου, τώρα και στην Ελλάδα, το τραπεζικό σύστημα, αφού έδωσε πρώτα δάνεια για στέγη, λόγω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, άρχισε να τα παίρνει πίσω. Έτσι και στην Ελλάδα, τώρα αυτά “κοκκινίζουν” με τον φόβο της απώλειας της περιουσίας.
  • Πράσινα πιστοποιητικά καταστούν δύσκολη την ενοικίαση και πώληση ακινήτων – σύντομα και την ίδια την ιδιοκατοίκηση, όπως γίνεται στις ΗΠΑ
  • Υπέρογκοι φόροι και φόροι κληρονομιάς εξωθούν τους ιδιοκτήτες να εγκαταλείψουν περιουσίες τους, να τις πουλήσουν ή να τις αποποιηθούν ή να τις δώσουν στο κράτος για να καλύψουν τα χρέη τους – το ίδιο έγινε και στις ΗΠΑ
  • Η αγορά ακινήτων πάτωσε, νέα σπίτια και οικισμοί τέλος
Θεωρία ή πράξη συνωμοσίας; Πράξη
Κατάργηση του Ι.Χ. – Οι πολίτες δεν θα έχουν δικό τους αυτοκίνητο, η μετακίνηση θα γίνεται με ποδήλατα και ΜΜΕ
  • Τοπική Ατζέντα 21 προωθεί εδώ και χρόνια τη χρήση ποδηλάτου
  • Μεγάλο κόστος βενζίνης, τεκμηρίων και τελών κυκλοφορίας αναγκάζει τους πολίτες να εγκαταλείψουν τα αυτοκίνητα τους, να τα μεταβιβάσουν ή να παραδώσουν πινακίδες
Θεωρία ή πράξη συνωμοσίας; Πράξη
Αγροτική καλλιέργεια – Κώδικας αλλιμεντάριους, μεταλλαγμένα και επικράτηση μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων
  • Όπως στην Αμερική και στην υπόλοιπη Ευρώπη, έτσι τώρα και στην Ελλάδα υπέρογκοι φόροι, καρτέλ και μεσάζοντες τσακίζουν τον μικρό αγρότη με αποτέλεσμα το επάγγελμα να βαίνει προς πλήρη αφανισμό. Σύντομα σε αυτά θα προστεθεί και η παραγωγή με τη χρήση των ρομπότ. Σκοπός είναι η μονοπωλιακή αγροτική ανάπτυξη με τους πατενταρισμένους μεταλλαγμένους σπόρους και την ανεξέλεγκτη χρήση χημικών.
  • Η Α21 θεωρεί ως “βιώσιμη ανάπτυξη” τη χρήση των ΓΤΟ “για να τραφούν εύκολα και γρήγορα οι πληθυσμοί” – Ο Πάπας συνυπογράφει!
Θεωρία ή πράξη συνωμοσίας; Πράξη
Ζώνες μη προσβάσιμες σε ανθρώπους, Natura και δασικές περιοχές
  • Αν σας έλεγαν ότι θα βγουν στη φόρα οι δασικοί χάρτες που πάρθηκαν με αεροφωτογραφίες του 1945 και το χωράφι ή το σπίτι σας θα χαρακτηριστεί δάσος, δεν θα το πιστεύατε μέχρι να το ακούσετε. Τώρα το ακούσατε. Αυτό ήταν στο πρόγραμμα να γίνει εδώ και πολλά χρόνια, το προσπάθησε ο Παπακωνσταντίνου αλλά ήταν ακόμα ‘νωρίς’. Τώρα ολοκληρώνεται με την “αριστερή” κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τους συνωμότες του, τους οικολόγους. Μοιάζει εισπρακτικός ο χαρακτήρας, αλλά απορρέει από την Α21, καθώς και όλοι οι χαρακτηρισμοί NATURA με περιοριστικές χρήσεις.
Θεωρία ή πράξη συνωμοσίας; Πράξη
Οι μετανάστες πρέπει να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες
  • Σύμφωνα με την Α21, οι μεταναστευτικές ροές είναι ένα μεγάλο συν στη “βιώσιμη ανάπτυξη” καθώς προσφέρονται για φθηνό εργατικό δυναμικό. Η Α21 και η τοπική Α21 θέλει την πλήρη ενσωμάτωση πάσης φύσεως μεταναστευτικών ροών στις τοπικές κοινωνίες. Κι αυτό το συνεχές ανακάτεμα λαών βλέπουμε να προωθείται και να ενισχύεται πολιτικά από διάφορες κυβερνήσεις και “φιλανθρώπους” τύπου Σόρος, γεγονός που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις
Θεωρία ή πράξη συνωμοσίας; Πράξη
ΜΚΟ – Η (πουλημένη) φωνή του “λαού”!
  • Η Α21 δίνει μεγάλη σημασία και… χρήμα στις διάφορες ΜΚΟ. Δεν ακούει τον πολίτη απευθείας, υποτίθεται ότι οι ΜΚΟ είναι αυτές που αναλαμβάνουν να διαμορφώσουν απόψεις μέσα από τους πολίτες και να τις προωθήσουν στα ανώτερα κυβερνητικά όργανα ή τα παγκόσμια, καθώς και να λύσουν θέματα κοινωνικά στα οποία οι κυβερνήσεις δεν δίνουν αποτελέσματα. Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο: Παίρνουν εντολές και χρήμα, ενώ αντί να ακούν τους πολίτες είναι εντολοδόχοι και προωθούν απόψεις βάσει δεδομένης ατζέντας. Ένα μεγάλο μέρος τους, παγκόσμια, χρηματοδοτείται από τον Τζόρτζ  Σόρος.
Θεωρία ή πράξη συνωμοσίας; Πράξη
Ιδιωτικοποιήσεις και κρατική επιχορήγηση – Ενέργεια και νερό
  • Για να είναι “βιώσιμα” τα κράτη, καλούνται να προβούν σε ιδιωτικοποιήσεις, με κύριο άξονα την παιδεία, την μεταφορά, την ενέργεια και το νερό. Ωστόσο ο ιδιωτικός τομέας δεν συμμετέχει με 100% δικό του παραδάκι. Ένα πολύ μικρό μέρος είναι δικό του και τα υπόλοιπα είναι κρατικά -δηλαδή χρήματα (υπερ)φορολογουμένων πολιτών- μέσω διαφόρων προγραμμάτων, εγγυήσεων, χορηγήσεων και τραπεζικών δανείων και εγγυήσεων. Εν ολίγοις, με τα κόλλυβα των πολιτών στήνονται οι επιχειρήσεις-μνημόσυνα για να είναι “βιώσιμες”. Τα κέρδη δικά τους, οι απώλειες του κράτους.
  • Παρότι η Α21 είναι αυτή που νοιάζεται για την Αειφόρο Ανάπτυξη, είναι και αυτή που ζητά όλο και λιγότερες περιβαλλοντικές εγγυήσεις, για να είναι οι επιχειρήσεις “βιώσιμες” οικονομικά. Είναι η μεγαλύτερη αντίφαση που έχει υπάρξει ποτέ, ένα σκέτο λογοπαίγνιο και τίποτα περισσότερο, σε βάρος του περιβάλλοντος και των πολιτών. Το είδαμε στις Σκουριές και δυστυχώς θα το δούμε “όταν γίνουμε ανταγωνιστικοί” στις επερχόμενες επενδύσεις.
Θεωρία ή πράξη συνωμοσίας; Πράξη
Έμφυλες ταυτότητες – Μείωση πληθυσμού
  • Η Α21 θέλει τη γυναίκα στην παραγωγή. Αυτό ισχύει για τις αναπτυσσόμενες χώρες, που ακόμα η πλειοψηφία των γυναικών μένει σπίτι και γεννά παιδιά. Αυτό είναι “κακό” για το περιβάλλον αφού αυξάνει τον πληθυσμό της γης, όπως λένε, άρα καλύτερα να δυτικοποιηθεί και να βγει για εργασία,με φθηνότερο μεροκάματο φυσικά
  • Στο δυτικό κόσμο η ανεργία ξανάβαλε τη γυναίκα στο σπίτι, αλλά ένα σπίτι άδειο από παιδιά, αφού η οικονομική κρίση λειτουργεί ως αντικίνητρο
  • Από την άλλη, οι κοινωνίες όχι μόνο πρέπει να δεχτούν τον σεξουαλικό προσανατολισμό, αλλά να γίνονται και εκπαιδευτικά προγράμματα στα παιδιά, ώστε να “μάθουν” ότι δεν έχει σημασία αν γεννήθηκαν με ένα συγκεκριμένο φύλο, μπορούν να διαλέξουν όποιο εκείνα θέλουν αργότερα! Καλό αυτό για την “αειφόρο ανάπτυξη” αφού είναι κι αυτός ένας ακόμα τρόπος να μειωθεί ο πληθυσμός.
  • Να πως αναφέρεται το ΙΕΠ στη Θεματική Εβδομάδα: “Σώμα και Ταυτότητα”: “Σκοπός της Θεματικής Εβδομάδας με τίτλο «Σώμα και Ταυτότητα» είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των μελών της σχολικής κοινότητας στη δευτεροβάθμια υποχρεωτική εκπαίδευση (Γυμνάσιο) σε θέματα που άπτονται της Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη και θα εστιάσουν σε τρεις βασικούς άξονες: α) τη διατροφή και την ποιότητα ζωής, β) την πρόληψη του εθισμού και των εξαρτήσεων και γ) τις Έμφυλες Ταυτότητες
Θεωρία ή πράξη συνωμοσίας; Πράξη
Aυτές είναι μερικές από τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την Ατζέντα 21 που ήδη επαληθεύτηκαν και θα συνεχίζονται να επαληθεύονται με ταχύ ρυθμό μέχρι τα χρονικά μαξιλαράκια που έχουν βάλει (2020 & 2030), όπου θα έχουν ολοκληρωθεί κι άλλες. Η πιο σημαντική είναι η δημιουργία “έξυπνων πόλεων” για να αδειάσει η περιφέρεια και τα περίχωρα των πόλεων και να συσσωρευτούν οι πολίτες σε μεγαλουπόλεις, καλά ελεγχόμενες μέσω της τεχνολογίας. Η Αθήνα είναι στο πρόγραμμα να γίνει μια από αυτές και… βλέπουμε…
Ωστόσο, αν μιλήσεις για την Ατζέντα 21, σε λένε συνωμοσιολόγο. Κορυφαία η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη, αδελφούλας του Κυριάκου που θέλει κι αυτός με τη σειρά του να “μας σώσει” και κορούλα του μπαμπά της που την υπέγραψε – απολαύστε την σε μια εκπομπή του Ν.Χατζηνικολάου:











ΠΗΓΗ
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις