Ετοιμάζει διάγγελμα ο Α.Τσίπρας;

Ετοιμάζει διάγγελμα ο Α.Τσίπρας;


Η πολυπόθητη συμφωνία πηγαίνει ακόμη πιο πίσω, από τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν φαίνεται να επιτυγχάνει ούτε την κατ΄αρχήν πολιτική συμφωνία στο Eurogroup της
ερχόμενης Δευτέρας.
Η εφημερίδα "Παραπολιτικά", επικαλείται σήμερα πηγές από τις Βρυξέλλες και το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με τις οποίες δεν αποκλείεται τα αμέσως επόμενα 24ωρα και με δεδομένο πως δεν θα επιτευχθεί συμφωνία, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα κάνει άλλο ένα διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.
"Κυβερνητικοί αξιωματούχοι διέδιδαν προς συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας ότι ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας τη Δευτέρα πρόκειται να απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό και δεν αποκλείεται να ανακοινώσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος όσον αφορά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης με ερωτήματα για τη συνέχιση ή μη της λιτότητας. Η συγκεκριμένη διαρροή, που μπορεί να έγινε εκ του πονηρού, στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής στρατηγικής του Μεγάρου Μαξίμου, έχει θορυβήσει και την επιχειρηματική ελίτ της χώρας, ενώ η σχετική φημολογία έφτασε, όπως ήταν λογικό, και στις πρεσβείες των ξένων χωρών στην Αθήνα, που από χθες άρχισαν να ενημερώνουν τις κυβερνήσεις", αναφέρει η εφημερίδα.







ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις