"Πληροφοριοδοτης" αποκαλυπτει τι ετοιμαζουν στον Τραμπ...!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι ετοιμάζουν στον Τραμπ


Πληροφοριοδότης που δούλευε για την νεοταξίτικη κυβέρνηση Ομπάμα αποκάλυψε, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, πως ο γνωστός και μη εξαιρετέος αρχί-παγκοσμιοποιητής, Τζορτζ Σόρος, ενορχηστρώνει
στρατιωτικό πραξικόπημα για να αντρέψει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Πρόκειται για την Rosa Brooke, η οποία δούλευε ως βασικός σύμβουλος στο State Department και τώρα δουλεύει στον οργανισμό του Σόρος. Όπως αναφέρεται, λοιπόν, σκιαγράφησε τέσσερις τρόπους, προκειμένου να απομακρυνθεί ο Τραμπ από το αξίωμά του, συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδίου για στρατιωτικό πραξικόπημα μέσα στον Λευκό Οίκο.
Ο πρώτος τρόπος είναι η αναμονή μέχρι τις εκλογές του 2020, ωστόσο, όπως αναφέρουν σε τέσσερα χρόνια θα έχει καταστρέψει τα σχέδια της Νέας Τάξης.
Ο δεύτερος τρόπος θα ήταν η διαδικασία μομφής, με στόχο την καθαίρεση του Προέδρου από το αξίωμά του. Αποτελεί όμως χρονοβόρα διαδικασία, η οποία θα πάρει μήνες μπορεί και παραπάνω, σχολιάζει η Brooke.
Τρίτος δρόμος να χαρακτηριστεί ως ακατάλληλος λόγο ηλικίας να κυβερνήσει, σύμφωνα με τους κανόνες του 25ου άρθρο του αμερικανικού Συντάγματος.
«Η τέταρτη επιλογή είναι κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν αδιανόητο για τις ΗΠΑ: Ένα στρατιωτικό πραξικόπημα ή τουλάχιστον άρνηση των Αρχηγών του Στρατού να υπακούσουν στις διαταγές του Προέδρου», υπογράμμισε η Brooke.

Την ίδια ώρα, οι «αριστοφάνηδες» της εποχής, εκείνοι δηλαδή οι «κωμικοί», οι οποίοι εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία για συγκεκριμένους ιδεολογικοπολιτικούς λόγους και συγκεκριμένα συμφέροντα, αρνούνται το εκλογικό αποτέλεσμα και ζητούν και εκείνοι, όλως τυχαίως, ανατροπή του Τραμπ με την βοήθεια του Στρατού.
Βλέπετε, οι μεγάλοι «δημοκράτες» δέχονται τα αποτελέσματα των εκλογών μόνο εφόσον ευνοούν τα πολιτικοοικονομικά πρότυπα που υπηρετούν.
Έτσι, η κωμικός, Sarah Silverman, παροτρύνει τον Στρατό να προβεί σε βίαιο και φασιστικό πραξικόπημα, προκειμένου να ανατρέψει τον Τραμπ και τους συνεργάτες του από τον Λευκό Οίκο.

Η ανακοίνωσε έγινε στο twitter σε εκατομμύρια χρήστες που την ακολουθούν, καθώς έχει προωθηθεί αρκετά από το σύστημα και είναι διάσημη. Τον χαρακτήρισε επιπλέον «τρελό βασιλιά» και «φασίστα».
«Ξυπνήστε και ενωθείτε με την αντίσταση. Άπαξ και ο Στρατός είναι μαζί μας, οι φασίστες ανατρέπονται. Ο τρελός βασιλιάς και οι συνεργάτες του θα εξαφανιστούν», έγραψε χαρακτηριστικά.
 
Η Silverman συγκρίνει συχνά-πυκνά τον Τραμπ με τον Χίτλερ! Η Νέα Τάξη στρατολογεί λυτούς και δεμένους, προκειμένου να ανατρέψουν τον εκλεκτό της Παλαιάς Τάξης, η οποία όμως τρίζει τα δόντια της.










ΠΗΓΗ
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις