Με τις Φατμέ θα μας χτυπήσεις Τσαβούσογλου;….

Με τις Φατμέ θα μας χτυπήσεις Τσαβούσογλου;…. (ΒΙΝΤΕΟ)


Μας Απειλεί με τις δυνατότητες των Τούρκικων Ενόπλων Δυνάμεων &  ο Τούρκος ΥΠΕΞ ,αλλά καιρός είναι να του θυμίσουμε το κοπάνημα των F-16   σε Μιναρέ δίπλα
απο το Προεδρικό Μέγαρο το 2010 …Τότε που η Πολεμική Αεροπορία της Τουρκίας ήταν και  στα πάνω της !

Αν ο Ερντογάν και η παρέα του  πιστεύουν  ότι θα αλλάξουν  τα Σύνορα με αυτές εδώ …Σίγουρα θα συμβεί  νωρίτερα το Ποθούμενον για ρίξτε μια ματιά στο video και απολαύσετε το!
Η Τουρκική Πολεμική αεροπορία σε μια προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό του λαού και του Στρατού που δεν φαίνεται να είναι το υψηλότερο αυτήν την εποχή …Στήνει Τουρκάλες  πιλότους των f-16 στα ΜΜΕ της Τουρκίας  !

Αν και από ότι ψιθυρίζουν οι  οι αναπομείναντες Τούρκοι  Πιλότοι δεν φαίνεται   να έχουν ξεχάσει  το  κοπάνημα στο Μιναρέ που συνέβη σε Τουρκάλα Πιλότο των F-16 σε πτήση επιδείξεως κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο …!
Έτσι άρχισαν πάλι τις πτήσεις στο Αιγαίο   υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών  για την δόξα του Πολυχρονεμένου μας Σουλτάνου και νεοθωμανού Ερντογάν !
Βέβαια για τον φόβο των Ρωμιών  οι Φατμέ  δεν πετάνε προς Αιγαίο μεριά αλλά προσπαθούν να περάσουν ανάμεσα στους Μιναρέδες ! (φώτο)

Καλά θα κάνουν πάντως να θυμούνται και το κοπάνημα της Τουρκάλας στον Μιναρέ που δεν υπολόγισε σωστά το υψόμετρο  και ιδού το αποτέλεσμα !!










ΠΗΓΗ




















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις