"Προήχθησαν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ με κριτήριο της αναρτήσεις ομιλιών του κ. Τσίπρα στο facebook"




Οι πρώτοι έσονται έσχατοι και οι τελευταίοι πρώτοι σύμφωνα με το σκεπτικό περίπου 20 αστυνομικών διευθυντών που κόπηκαν στις τελευταίες κρίσεις και
θεωρούν
εαυτούς άδικα "εκτελεσμένους" και με αιτιολογικό που δεν συνάδει με τη λογική.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η συγκεκριμένη ομάδα έχει προσφύγει σε γνωστό εργατολόγο και πρώην βουλευτή, αναζητώντας νομικό έρεισμα ώστε να θέσουν ζήτημα ακυρότητας της αξιολόγησης τους κατ' άτομο με σαθρό σκεπτικό κι εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο μήνυσης κατά των μελών του συμβουλίου που τους έκριναν.

Οι περισσότεροι, "στοχοποιούν" για την υπηρεσιακή κρίση τους, αστυνομικό διευθυντή που προήχθη σε ταξίαρχο και διατηρεί στενούς δεσμούς φιλίας με τον υπουργό ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης, Νίκο Παππά.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος εμφανίζεται ν' αναρτά συχνά πυκνά στο facebook ομιλίες του πρωθυπουργού, ενώ διατηρήθηκε στην ενέργεια παρότι δεν διαθέτει προηγούμενη επιτελική εμπειρία. Η τελευταία υποσημείωση έρχεται ως συνάρτηση του γεγονότος ότι πολλοί από τους "κομμένους" αποστρατεύθηκαν ακριβώς με αυτό καθαυτό ο αιτιολογικό. Την απουσία προτεραίας επιτελικής πείρας.

Εξαιτίας δε των δυσμενών πια οικονομικών συνθηκών, δεν είναι λίγοι που η αποστρατεία τους βρήκε απροετοίμαστους έχοντας άνεργες συζύγους και παιδιά που σπουδάζουν, με συνέπεια να μην ξέρουν πόση και κυρίως πότε θα λάβουν την σύνταξη από το νέο οργανισμό ασφάλισης.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις