Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Β. Πούτιν: «Οι περισσότερες τρομοκρατικές επιθέσεις είναι False Flag επιχειρήσεις»




Μιλώντας στο 13ο ετήσιο συνέδριο της λέσχης Valdai τον Οκτώβριο, ο Πούτιν είχε ξεκινήσει την ομιλία του επισημαίνοντας ότι μια παγκόσμια ελίτ του «ένα τοις εκατό»  είναι η κυρίαρχη του κόσμου μας, προκειμένου
να προωθήσει την ατζέντα της νέας παγκόσμιας τάξης «για τους λίγους και όχι τους πολλούς».
Ο ίδιος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αυτή η παγκόσμια ελίτ δουλεύει για αυτόν τον σκοπό εδώ και πάρα πολλά χρόνια , υλοποιώντας μια νέα παγκόσμια τάξη.
«Αυτό, κατά την άποψή μου, είναι πιο εμφανής σε ό, τι λαμβάνει χώρα στη Μέση Ανατολή, ιδιαίτερα κατά την τελευταία δεκαετία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν διεισδύσει και καταστρέφουν χώρες. Όλο αυτό το διάστημα η σκοτεινή ελίτ «κατασκεύαζε» ψευδή γεγονότα για να δικαιολογήσει την εισβολή. Αυτό είναι γνωστό και ως «False Flag» της τρομοκρατίας. Η Μέση Ανατολή είναι τώρα γεμάτη από στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ.», είχε δηλώσει ο Ρώσος πρόεδρος.
Σύμφωνα με τον Πούτιν, «Αν οι δυνάμεις που υπάρχουν σήμερα ανακαλύψουν κάποιο πρότυπο τότε πιέζουν όλους τους άλλους να συμμορφωθούν με αυτό . Αλλά αύριο , μεθαύριο αυτά τα πρότυπα γίνονται παρωχημένα και εμφανίζονται άλλα πιο νέα , στα οποία θέτονται νέοι κανόνες για τους πολίτες» .
Ο  ίδιος τονίζει επίσης  ότι οι «οι εξουσίες πηγάζουν από τις απειλές», όπως ο μύθος για την «ρωσική στρατιωτική απειλή».
Στην συνέχεια εξήγησε  πώς μια κερδοφόρα επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την άντληση νέων κονδυλίων από τους εθνικούς αμυντικούς προϋπολογισμούς , δημιουργώντας μία υπερδύναμη και επεκτείνοντας την δομή του ΝΑΤΟ με την μεταφορά στρατιωτικών μονάδων κοντά στα ρωσικά  σύνορα.
«Ένα άλλο πρόβλημα που είναι μύθος,  διότι έτσι μπορώ να το αποκαλέσω αφορά την υστερία, αφορά την υποτιθέμενη ρωσική παρέμβαση στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν την δυνατότητα παρά τα επείγοντα προβλήματα, και το κολοσσιαίο δημόσιο χρέος να κατηγορούν άλλες χώρες , να μετακινούν μεγάλες δυνάμεις και να ετοιμάζονται γενικώς για αψιμαχίες «, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος .
Για χρόνια παρά την ευρεία χρήση των μέσων ενημέρωσης, μόλις τώρα αρχίζουν οι πολίτες να συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να εμπιστεύονται  αυτά που τους «σερβίρουν» , ειδικά όταν πρόκειται για την κάλυψη μεγάλων γεγονότων, όπως η επίθεση της 9/11, ή ο αποκαλούμενος «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» και άλλα κρίσιμα θέματα.
Τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης έχει μετατραπεί στο κύριο «εργαλείο» της εξαπάτησης και της παραπληροφόρησης, και πολλοί από τους πολίτες εξακολουθούν να μην έχουν ξυπνήσει από το λήθαργο.
Όλοι οφείλουν  να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή η πηγή της «ενημέρωσης» είναι απλά το κύριο μέσο ενημέρωσης της ελίτ , η οποία προωθεί την δική της ατζέντα που λίγο έχει να κάνει με την δημόσιο συμφέρον.
Το γεγονός ότι ο Πούτιν μαζί με πολλούς άλλους ηγέτες, συνεχίζει να επισημάνει ότι πολλές από τις απειλές που χρησιμοποιούνται από την δυτική στρατιωτική συμμαχία είναι εντελώς «επεξεργασμένες» και ψεύτικες , αντηχεί στην πραγματικότητα .
Ένα παράδειγμα είναι  ο τεσσάρων αστέρων Αμερικανός  στρατηγός ε.α. Wesley Clark, ο οποίος ήταν ανώτατος συμμαχικός διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη από το 1997 έως το 2000.
Ο Clark είπε ότι ο ISIS δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από την δυτική στρατιωτική συμμαχία. «Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος.»












ΠΗΓΗ









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις