Kατέρρευσε το «show» των Τούρκων στα Ίμια: Συνελήφθη η υποσμηναγός που συνόδευε τον Τούρκο Α/ΓΕΕΘΑ

 


Το show των Τούρκων στα Ίμια κατέρρευσε αφού η όμορφη Τουρκάλα Υποσμηναγός, η Μπιλγκεχάν Μπουλμπούλ, που συνόδευσε τον Τούρκο Α/ΓΕΕΘΑ στην επτάλεπτη «κρουαζιέρα» τους μπροστά τα Ίμια, ίσα
για να προλάβουν να βγάλουν φωτογραφίες συνελήφθη αμέσως μετά την επιστροφή τους σε τουρκικό λιμάνι.
Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Μανώλης Κωστίδης στον «Ελεύθερο Τύπο» η ιστορία της σύλληψης της επισμηναγού Μπιλγκεχάν Μπουλμπούλ δείχνει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις και την καχυποψία που υπάρχει σε όλες τις βαθμίδες των αξιωματικών.

Η ίδια συνόδευε τον αρχηγό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στην επίσκεψη του στην βάση Άκσαζ και στην παρουσία του αρχηγού στα Ίμια.

Αμέσως μετά την επιστροφή από τα Ίμια στη βάση, η επισμηναγός συνελήφθη καθώς υπάρχουν μαρτυρίες εναντίον της πως έχει σχέσεις με το ισλαμικό τάγμα του Γκιουλέν που σύμφωνα με την τουρκική κυβέρνηση βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα.

Η Μπουλμπούλ είχε συλληφθεί αμέσως μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα αλλά αργότερα είχε αφεθεί ελεύθερη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet συνελήφθη και ο άνδρας της ο οποίος είναι αντισμήναρχος και ήταν από τους αξιωματικούς που συντόνιζαν τα μαχητικά που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις της τουρκικής Αεροπορίας στη Συρία.
Imia return of Colonel Bilgehan Bulbul custody








ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις