Τι συνέβη στο Λονδίνο μόλις το Big Ben σήμανε 4.00

Έτσι σε ξεγελά το Ισλάμ


Φορώντας μπλε μπούρκα, Μουσουλμάνες του Λονδίνου απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της 22ης Μαρτίου.
Κάπως έτσι ο κόσμος ξεγελιέται και καλωσορίζει
τους μουσουλμάνους μετανάστες στην χώρα του, παραγνωρίζοντας το γεγονός πως οι ισλαμιστές κρύβονται στα σπλάχνα των μουσουλμανικών γκέτο, τα οποία ενισχύονται με κόσμο όλο και περισσότερο.
Συμμετέχοντας στην, με αριστερόστροφο τίτλο, «Πορεία Αλληλεγγύης», οι Μουσουλμάνες ένωσαν τα χέρια τους στις 4 μ.μ.,  όσα δηλαδή και τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης με δράστη τον Χαλίντ Μασούντ, και όταν το Big Ben άρχισε να χτυπάει έστειλαν το δικό τους μήνυμα… ελπίδας για πέντε λεπτά.
Φόρεσαν δε μπλε μπούρκα γιατί, όπως είπαν, είναι το μήνυμα της ελπίδας.

«Αυτή είναι η πόλη μου και αυτό είναι μία πολύ μικρή χειρονομία, αλλά η ζωή αποτελείται από μικρές χειρονομίες σαν κι αυτή», δήλωσε μία Μουσουλμάνα που συμμετείχε στην πορεία αλληλεγγύης.

Μπορεί πράγματι οι εν λόγω μουσουλμάνες να μην δέχονται τις ισλαμικές επιθέσεις, μπορεί πάλι και ναι!
Ποιος ξέρει! Άλλωστε οι ιμάμηδες προτρέπουν τους μουσουλμάνους να προσποιούνται ακόμα και τους χριστιανούς.
Άραγε τι έχουν να πουν αυτές οι κυρίες για τον λιθοβολισμό, ο οποίος υπαγορεύεται στο Κοράνι; Για τις σφαγές απίστων; Για τους ακρωτηριασμούς γυναικών;
Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ. Απλά μας καλούν να «θαυμάσουμε» τις φωτογραφίες, οι οποίες μεταδόθηκαν σε όλον τον κόσμο για να μας πείσουν πως υπάρχει και καλό Ισλάμ, με το οποίο πρέπει να ενωθούμε στο πλαίσιο της Πανθρησκείας.












ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις