Τι συμβαίνει στο Κέντρο της Αθήνας που πολλοί δεν έχουν πάρει χαμπάρι


Τόσο η ελληνική κυβέρνηση όσο και οι μεγάλες διεθνείς ΜΚΟ έχουν λάβει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να ενσωματώσουν τους μουσουλμάνους μετανάστες στην Ελλάδα, προκειμένου να
δημιουργηθεί μία πολυπολιτισμική χώρα, η οποία ωστόσο υποφέρει από την αύξηση της φτώχειας και της ανέχειας λόγω υπέρογκων φόρων.
«Εθελοντικές ομάδες» όπως οι Calais Action και Samos Volunteers, αριστερές στην ιδεολογία σύμφωνα με το VICE, προμηθεύουν τους μετανάστες με τα απαραίτητα.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «ένας ικανός αριθμός προσφύγων περνάει μέσα από τα Εξάρχεια όπου Αριστεροί έχουν εγκαταστήσει ένα δίκτυο καταλήψεων για να τους στεγάσουν».
Βέβαια δεν πρόκειται πλέον για πρόσφυγες αλλά κυρίως για «μετανάστες».
Αρκετές εκατοντάδες μουσουλμάνοι ζουν στην κατάληψη της Σχολής Αχαρνών στην Αθήνα, η οποία έχει οργανωθεί από το Επαναστατικό Αριστερό Ρεύμα της Συρίας.
Σχετικό σκίτσο:

Στα Εξάρχεια παρέχεται στους «μετανάστες» ένα επίπεδο ζωής και αυτονομία μεγαλύτερη από αυτή που είχαν στους κρατικούς καταυλισμούς, σχολιάζει το VICE και συνεχίζει:
«Φανταστείτε μια γειτονιά που τη διοικούν οι αναρχικοί. Εκτείνεται από την Πλατεία Εξαρχείων, μια διασταύρωση τριών δρόμων, όπου στα δέντρα κρέμεται το πανό: Μέχρι κάθε κλουβί ζώου να είναι άδειο. Μέχρι να καταστραφεί κάθε κελί φυλακής. Το K-VOX, ένα κατειλλημένο κοινωνικό κέντρο, βρίσκεται σε μια γωνία που βλέπει όλη την πλατεία. Η γειτονιά μπορεί να υπερηφανεύεται για το παλιό, πλούσιο δίκτυο καταλήψεων, αριστερών κοινωνικών κέντρων, κοινόχρηστων κήπων και κουζινών αλληλεγγύης –και το K-VOX είναι ένας από αυτούς τους πυλώνες. Οι τοίχοι του φιλοξενούν ένα παγκόσμιο συνονθύλευμα ριζοσπαστικών αριστερών αναμνηστικών. Αρκετές αφίσες είναι στα χρώματα της κουρδικής σημαίας, δηλαδή σε κόκκινο, κίτρινο και πράσινο, μνημονεύοντας έτσι νεαρούς Αριστερούς που πέθαναν πολεμώντας μαζί με το YPG στη βόρεια Συρία.
Περνάω μπροστά από ένα περίπτερο που πουλάει ελληνικές μεταφράσεις της Angela Davis και πηγαίνω προς τους ελικοειδείς, γεμάτους με γκράφιτι δρόμους. Μέσα στην πολυπλοκότητά τους είναι μορφοκλασματικά σύνολα (φράκταλ). Στον έναν τοίχο κυριαρχεί μια γυναίκα με χιτζάμπ που φοράει σωσίβιο. Σε έναν άλλον, ένας αστυνομικός - γουρούνι δείχνει το γκλοπ του. Μια κατάληψη έχει κρεμασμένο πανό αλληλεγγύης για την απεργία πείνας σε αμερικανική φυλακή. Συνθήματα ακούγονται σε επτά γλώσσες. Φεμινισμός ή μαλακία. Πρόσφυγες καλωσορίσατε. Όλοι οι μπάτσοι είναι μπάσταρδοι. Έλληνες και ξένοι – ζούμε μαζί και συνεργαζόμαστε για να συνθλίψουμε τους ναζί, στα αγγλικά και τα αραβικά. Τη νύχτα, η Πλατεία Εξαρχείων είναι γεμάτη πρόσφυγες, αναρχοτουρίστες και κατοίκους που ζουν εκεί πολλά χρόνια, κάθε χρώματος και από κάθε γωνιά της υδρογείου. Πίνουν, παίζουν με αδέσποτα σκυλιά και συχνά συγκρούονται με τους αστυνομικούς».
Αυτά γράφει το VICE.
Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι πως τα Εξάρχεια μετατρέπονται πλέον σε ένα πολυπολιτισμικό γκέτο, το οποίο ενδεχόμενα ενισχύει τον διεθνιστικό και ισλαμικό εξτρεμισμό, γεγονός που αργότερα μπορεί να απλωθεί και σε άλλες περιοχές της Αθήνας, γιατί όχι διά της βίας.
Πάντως, στην εκδήλωση «κατά του ρατσισμού» για τις 18 Μαρτίου του 2017, πολλοί έκαναν λόγο για «πορεία υπέρ των τζιχαντιστών στην Συρία».
Όπως σχολιάζεται από μέσα ενημέρωσης, η συγκέντρωση είχε έντονο το χρώμα της δυτικής ιμπεριαλιστικής επέμβασης, με την παρουσία μελών του FSA που ζητούσαν να πέσει ο Άσαντ.
Μάλιστα υπήρξε πανό του FSA δίνανε το στίγμα του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» και τα καθεστωτικά μέσα προέβαλαν την εκδήλωση με κεντρική φωτογραφία, αυτήν με την σημαία της «επανάστασης» στην Συρία, η οποία στηρίζεται από τους δολοφόνους ισλαμιστές και το ΝΑΤΟ.



Αριστερές και «αναρχικές» οργανώσεις των Εξαρχείων και όχι μόνο βρέθηκαν στο πλευρό των μουσουλμάνων «μεταναστών» κατά του Άσαντ, στηρίζοντας στην ουσία, συνειδητά ή ανεπίγνωστα, την εισβολή των παγκοσμιοποιητών του ΝΑΤΟ στην Συρία και την σφαγή χιλιάδων μη μουσουλμάνων.
Πάντως οι μουσουλμάνοι το χάρηκαν…










ΠΗΓΗ













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις