ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ...!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Οι πληροφοριες που ερχονται απο Αμερικανικες και Ισραηλινες πηγες μιλουν για μεγαλη πιθανοτητα αποβασης Τουρκικων στρατευματων σε
καποιο μικρο νησι των Δωδεκανησων και συγκεκριμενα Καστελοριζο,Ρω,Στρογγυλη εως τον Απριλιο που ειναι το δημοψηφισμα του Ερντογαν.
Το νου σας ρεμαλια....εσεις που κυβερνατε αλλα κι εσεις που κυβερνησατε απο το 74 και μετα.
Η προειδοποιηση απευθυνεται σε ολους τους μνημονιακους τουριστες της βουλης.Η κοινωνια βραζει και μια εθνικη ταπεινωση θα ειναι η σπιθα που θ αναψει το φυτιλι στο "ξεκαθαρισμα" με συνοπτικες διαδικασιες που θ ακολουθησει.
Η εμπιστοσυνη που εχουμε στον Ελληνικο στρατο ειναι απεριοριστη,ομως μονο με το φιλοτιμο πολεμους δεν κερδιζεις.
Ειναι βεβαιο οτι "φαγατε τ αντερα σας" απο μιζες και κονδυλια που προοριζονταν για την αμυνα της χωρας.
Επισης ειναι βεβαιο οτι αποδυναμωσατε τις Ενοπλες δυναμεις κι εδω ευθυνη φερουν και ολοι οι Στρατηγοι που προκειμενου να γινουν Αρχηγοι εγλυφαν και συνηγορουσαν σε καθε ασχετο και τυχαρπαστο Υπουργο Εθνικης αμυνας.
Το νου σας τομαρια την πατριδα.Αν για εσας ειναι ενα τιποτα και η σημαια ενα απλο πανι για μας ειναι πολυ περισσοτερα και στο θεμα αυτο εκπτωσεις δεν κανουμε.
Ηδη αλλες πληροφοριες μιλουν για μυστικη παρεμβαση των ΗΠΑ μεσω διπλωματικων πηγων για αποτροπη αποβασης στο Καστελοριζο...!!!
Προσεχτε πολυ καλα και κοψτε το λαιμο σας για να προστατεψετε την εδαφικη ακεραιοτητα της πατριδας γιατι δεν σας σωζουν ουτε 100 ελικοπτερα....





SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις