Εκρηξη παγιδευμένου φακέλου στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι - Ένας νεκρός

 


Έκρηξη σημειώθηκε στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου όταν ανοίχθηκε ένας φάκελος ο οποίος κρίθηκε ύποπτος με  αποτέλεσμα να
σκοτωθεί μια υπάλληλος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφρορίες
Είναι ο ίδιος ακριβώς φάκελος που στάλθηκε και στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και την ευθύνη ήδη έχει αναλάβει η ελληνική οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς".
Επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στα γραφεία του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στο Παρίσι, ανέφερε η αστυνομία.
Μια γυναίκα υπάλληλος του ΔΝΤ σκοτώθηκε σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ από την έκρηξη που σημειώθηκε αφού άνοιξε έναν φάκελο στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού.
Το κτίριο που βρίσκεται στον αριθμό 66 της λεωφόρου Ιενά έχει εκκενωθεί, με την επιχείρηση της αστυνομίας να βρίσκεται σε εξέλιξη στα γραφεία του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στο Παρίσι.
Την ίδια ώρα στην Αθήνα έχει σημάνει συναγερμός στην αντιτρομοκρατική και κλιμάκια αναζητούν σε καταστήματα των ΕΛΤΑ αν έχει γίνει αποστολή και άλλων ύποπτων πακέτων σαν αυτό που έφτασε χθες στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών με παραλήπτη τον ίδιο τον Σόιμπλε και αποστολέα τον Αδωνι Γεωργιάδη.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα την ευθύνη για την αποστολή του πακέτου - βομβα ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς.











ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις