Τους πήραν τα σκαλπ στη Παλμύρα...!!!

 


Τρομερή επίδειξη ισχύος από τη Ρωσία: 1000 τζιχαντιστές νεκροί στη Παλμύρα και ειδικό αφιέρωμα στη ρωσική τηλεόραση για την δράση των ειδικών
δυνάμεων Spetsnaz και του μη επανδρωμένου οχήματος Uran 9.Ταυτόχρονα ειδική μονάδα » κυνηγοί σκαλπ» τζιχαντιστών με την κωδική ονομασία » Isis Hunters» δημιούργησε η Μόσχα.
 Όπως αιφνιδιαστικά πάντα ενεργούν οι Ρώσοι, έτσι έπραξαν και στην περίπτωση της κατάληψης της Παλμύρας αφήνοντας άναυδους τους σκληροτράχηλους ισλαμιστές μαχητές, οι οποίοι σημειωτέον «ντοπάρονται» με ναρκωτικές ουσίες μετατρεπόμενοι σε αδίστακτοι δολοφόνοι.
 Το άμεσο αποτέλεσμα ήταν το Ισλαμικό Κράτος και οι «ντοπαρισμένοι» μαχητές του να υποστούν βαριές απώλειες, έχοντας χάσει πάνω από 1.000 μαχητές , οι οποίοι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν, μαζί με 19 άρματα μάχης , 37 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 98 φορτηγά μεταφοράς βαρέως οπλισμού και 100 άλλα οχήματα μάχης, επιβεβαιώνει η Μόσχα  .Oι Ρώσουι επίλεκτοι Spetsnaz  «ξεμούδιασαν» στην Παλμύρα , καταστρέφοντας αρχηγεία και εξουδετερώνοντας μια χιλιάδα ισλαμιστές μαχητές οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ένοιωθαν μεγάλο σοκ και δέος από την δράση των ρωσικών «φαντασμάτων» .
Σύμφωνα με ρωσικές πηγές για πολιτικούς λόγους, είναι πολύ σημαντικό για τη Δαμασκό να είναι πάντα στο προσκήνιο και σε όλες τις μάχες. Οι Ρώσοι φυσικά παίζουν σημαντικό (αν όχι ζωτικής σημασίας) ρόλο. Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για τη Μόσχα  να διαφημίσει τις έτσι και αλλιώς τεράστιες δυνατότητες της …για ευνόητους λόγους.







ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις