Έφτασε η αρχή του τέλους για τη νεοταξίτικη Ευρώπη;

Έφτασε η αρχή του τέλους για τη νεοταξίτικη Ευρώπη;


Μετά το Brexit και την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, όλα τα μάτια είναι πλέον στραμμένα στον Γκέερτ Βίλντερς, τον ακροδεξιό βουλευτή, που έχει
ταχθεί ενάντια στο Ισλάμ και τις μαζικές εισροές μουσουλμάνων μεταναστών στην Ευρώπη.
Ο “Ολλανδός Τραμπ”, όπως αποκαλούν πολλοί τον Βίλντερς, έχει ταχθεί επίσης, ενάντια στην πολιτική των Βρυξελλών και έχει δηλώσει ότι θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση (NEXIT), αν κερδίσει στις εκλογές.
Η Ολλανδία είναι διχασμένη ανάμεσα στις ευρωπαϊκές πολιτικές της Νέας Τάξης και στην δυναμική εμφάνιση της Παλαιάς. Πάρα πολλοί Ολλανδοί ψηφοφόροι έχουν δηλώσει πως δεν γνωρίζουν ακόμη ποιόν υποψήφιο θα ψηφίσουν.
Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε μια χώρα που έχει ενσωματώσει πολύ πετυχημένα την νοοτροπία της Νέας Τάξης και θεωρείται μία από τις πιο “προοδευτικές” χώρες στον κόσμο, να επιλέγει ξαφνικά να τα διαλύσει όλα και να υιοθετεί τις πολιτικές της Παλαιάς.
Το σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση που το ακροδεξιό κόμμα κερδίσει σήμερα τις εκλογές, τα υπόλοιπα δεξιόστροφα κόμματα της Ευρώπης, και ειδικά αυτό της Γαλλίας (Εθνικό Μέτωπο – Λεπέν), θα βρουν ένα ισχυρό πάτημα και θα δώσουν ένα νέο κίνητρο στον κόσμο, για να κάνει την αλλαγή και να απορρίψει το κατεστημένο της Νέας Τάξης.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις