Οργανωμένο το σχέδιο στη Λέσβο

Οργανωμένο το σχέδιο στη Λέσβο


Εκατοντάδες υποκινούμενοι διαδηλωτές πραγματοποίησαν διαδήλωση στη Λέσβο ζητώντας την κατάργηση της συμφωνίας με την Τουρκία με Ελλάδα και Βρυξέλλες, ζητώντας
ουσιαστικά να «βουλιάξει» η χώρα με μουσουλμάνους «μετανάστες» και να σταματήσουν άμεσα οι απελάσεις!

Σύμφωνα με το ρωσικό κανάλι RT, οι διαδηλωτές «ντόπιοι» και μετανάστες διαδήλωσαν για τις άθλιες συνθήκες που βιώνουν στο νησί αλλά και υπέρ της παραμονής τους και αφού έκαναν πορεία με πανό και σημαίες απαίτησαν να κλείσει το κέντρο κράτησης στην  Μόρια.
Όποιος βλέπει αυτό που πραγματικά συμβαίνει στη χώρα μας αντιλαμβάνεται πως πραγματικός σκοπός είναι ένας, η Ελλάδα να ισλαμοποιηθεί και οι φτωχοί Έλληνες να γίνουν ακόμα φτωχότεροι, «κυνηγώντας» τα κοινωνικά συσσίτια, δούλοι του παγκόσμιου κράτους.
Οι ομάδες αυτές διαδήλωσαν ακόμη για ανοιχτά σύνορα και τερματισμό των  απελάσεων και μάλιστα φτάνοντας στην πλατεία Σαπφούς πρόσφεραν στους «πρόσφυγες» μαγειρεμένο φαγητό, ως «ανθρωπιστές» που είναι.
Τώρα μάλιστα που η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας καταρρέει η κατάσταση θα εκτραχυνθεί ακόμη περισσότερο, καθώς ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν απείλησε με απελάσεις από τα τουρκικά παράλια χιλιάδων μουσουλμάνων που περιμένουν ένα «ναι» για να μπουκάρουν στην Ελλάδα!
Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη…











ΠΗΓΗ
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις