50 ΜΚΟ αναλαμβάνουν τα ηνία της Ελλάδας

Μόνο στο el.gr: 50 ΜΚΟ αναλαμβάνουν τα ηνία της Ελλάδας


Η «πολιτιστική» διείσδυση της Νέας Τάξης στην ελληνική κοινωνία και δη στους νέους συνεχίζεται.
Ενώ η ιστορία αλλάζει, τα ιδανικά καταργούνται, η ελληνική γλώσσα υποβαθμίζεται, η χριστιανική πίστη χλευάζεται, με
οδηγό την Ατζέντα 2030, οι παγκοσμιοποιητές οδηγούν την νέα γενιά των Ελλήνων στην απόλυτη αποχαύνωση σε σχέση με ό,τι πραγματικά συμβαίνει και αγνοείται.
«Αφήνουμε πίσω ό,τι μας δεσμεύει και διοργανώνουμε έναν πολύχρωμο & ειρηνικό περίπατο ενάντια στην αδικία, την ανισότητα, τις διακρίσεις και τις κλιματικές αλλαγές. ΠΩΣ: Είναι απλό! Βάλε άνετα και χρωματιστά ρούχα, πάρε σφυρίχτρες, πες σε φίλους, φέρε τα παιδιά σου, το κατοικίδιό σου και όποιον άλλον θέλεις και έλα σε έναν μοναδικό περίπατο από το Θησείο μέχρι το Σύνταγμα!   ΓΙΑΤΙ: Γίνεσαι και εσύ μέρος της παγκόσμιας κοινωνικής συμμαχίας #Breakfree, με πάνω από 50 φορείς, οργανώσεις κινήματα και απλούς πολίτες, και στέλνουμε μαζί ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την εξάλειψη των διακρίσεων και κάθε μορφής βίας.   ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ, τόσο πιο ηχηρό θα είναι το μήνυμά μας!».
Αυτό ήταν το μήνυμα στους Έλληνες, κυρίως τους νέους, προκειμένου να σπεύσουν, την Κυριακή 26 Μαρτίου, «σε έναν πολύχρωμο και ειρηνικό περίπατο», όπερ και εγένετο.
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους! Ισλαμοποίηση, πολυπολιτισμικότητα, LGBTQ, πολύχρωμες σημαίες, δήθεν οικολογία στον δρόμο για την «γκρι κοινωνία», η οποία θα αποτελέσει το κοινό της παγκόσμιας εξουσίας, που επιδιώκει να αντικαταστήσει όλες τις εθνικές κυβερνήσεις, εκεί που μπορεί να το κάνει.
Πως; Μέσω των ΜΚΟ, οι οποίες, κατά τα φαινόμενα, προετοιμάζουν τον δρόμο.
Όπως λένε στην Ελλάδα δημιούργησαν μια «ισχυρή συμμαχία με πάνω από 50 ΜΚΟ, οργανώσεις, κοινότητες και χιλιάδες απλούς πολίτες. Μπορούμε να αλλάξουμε την ζωή μας αρκεί να κάνουμε ένα βήμα μπροστά».
Αυτό το βήμα μπροστά, θα πάει πίσω την Ελλάδα, με τις ΜΚΟ να αναλαμβάνουν πλέον να καθοδηγήσουν την κοινωνία και τους πολιτικούς να ακολουθούν, θέλοντας και μη.



Η συμμαχία αποτελείται από τους εξής φορείς:
Αλληλεγγύη - SolidarityNow, ANIMA, ΑΠΕΙΡΟΝ, ΑΡΧΕΛΩΝ, ActionAid Ελλάς, Animal Action - Greek Animal Welfare Fund, Aiesec, Γιατροί Χωρίς Σύνορα, CheckPoint, Colour Youth, Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, Ελληνική Κοινότητα Μπαγκλαντές, Ελληνική Πλατφόρμα για την Ανάπτυξη, Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων, Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου, Fair Trade Hellas, Generation 2.0, Greenpeace, Θετική Φωνή, iSea, IthacaLaundry, Καλλιστώ, Κέντρο Ζωής, Kλίμακα, Κλίμαξ Plus, Κοινότητα Αφγανών Μεταναστών και Προσφύγων στην Ελλάδα, Κοινότητα Ενωμένων Αφγανών στην Ελλάδα, Κοινότητα Κονγκό, KROMA, MEDASSET, ΜΕΤΑδραση, Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, Οικολογική Κίνηση Δράμας, Οργάνωση Ενωμένων Γυναικών Αφρικής, Oργάνωση ΓΗ, Παρατηρητήριο Πολιτών για την Αειφόρο Ανάπτυξη, Πακιστανο - Ελληνική Πολιτισμική Εταιρεία, Passivistas, Περιοδικό δρόμου Σχεδία, Pir-A-ctive, Πολιτιστικός Σύλλογος Ελλάδας Ινδίας, Πολιτιστικός σύλλογος Πλέγμα, Σύλλογος Βοήθειας Παιδιών – Lalibela, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Save Prasonisi, SOSτε τον Ασωπό, Vouliwatch, WWF Ελλάς.
«Οικολογικές», ισλαμικές και σεξουαλικού προσανατολισμού οργανώσεις ετοιμάζονται να φέρουν την... «αλλαγή».
Δείτε όμως τι ονειρεύονται οι μουσουλμάνοι που βρίσκονται στην Ελλάδα! Οι εικόνες αφιερωμένες σε όλους τους υποτιθέμενους ειρηνιστές, οι οποίοι συγκαλύπτουν την πραγματικότητα και οδηγούν πολλούς ανυποψίαστους πολίτες σαν πρόβατα στην σφαγή.













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις