Ετοιμάζουν πτώση του Ερντογάν!

Μόνο στο el.gr- Ετοιμάζουν πτώση του Ερντογάν!


Είναι γνωστές οι δημοσκοπήσεις που έχουν δημοσιεύονται τις τελευταίες μέρες σχετικά με τουρκικό δημοψήφισμα και προβλέπουν την ήττα του Τούρκου Προέδρου. Επίσης γνωστές είναι και οι συνεχόμενες
προκλήσεις που έχουν ενταθεί εναντίον της Ελλάδας από το ερντογανικό καθεστώς. Ειδικοί αναλυτές προβλέπουν ότι οι προκλήσεις θα πολλαπλασιαστούν στο προσεχές διάστημα. Ακόμα και αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ ανησυχούν για πιθανό "ατύχημα" στο Αιγαίο, που ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στη Συμμαχία.
Βέβαια, όταν αρκετοί αιτιολογούν όλες αυτές τις κινήσεις Ερντογάν μιλούν για κινήσεις "εσωτερικης κατανάλωσης" που θα μειωθούν μετά το πέρας του δημοψηφίσματος. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του el.gr ο Ερντογάν ανησυχεί εξαιρετικά για ενδεχόμενη πτώση του από τους πιο στενούς του συνεργάτες! Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί συνεργάτες και φίλοι του Τούρκου Προέδρου είναι αγανακτισμένοι από την στάση του και την συνεχόμενη επιθετική του κατά της Ε.Ε., θεωρώντας ότι η Τουρκία έχει ανοίξει υπερβολικά πολλά μέτωπα από αυτά που μπορεί να διαχειριστεί και για αυτό ευθύνεται αποκλειστικά ο Ερντογάν! Οι ίδιοι συνεργάτες, όπως αναφέρουν οι απόρρητες πληροφορίες, απεργάζονται για την αντικατάσταση του Ερντογάν από τον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, μιας και ο τελευταίος αποτελεί μία διεθνώς αναγνωρισμένη προσωπικότητα, με μετριοπαθή στάση που θα αλλάξει τα δεδομένα για τη θέση της Τουρκίας.
Μάλιστα, η συνωμοσία αυτή αποδεικνύεται έπειτα από την είδηση που κυκλοφόρησε στα τουρκικά ΜΜΕ, περί συναντήσεων του διοικητή της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν με τον Φετουλάχ Γκιουλέν στις ΗΠΑ και μάλιστα δύο φορές… Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Φεχμί Κορού στο δικαστήριο που δικάζονται 73 κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση του Γκιουλέν, όπου κατέθεσε ως μάρτυρας. Και δεν σταμάτησε σε αυτή την αποκάλυψη.
Χαρακτηριστικά είπε, πως λίγους μήνες πριν από το πραξικόπημα, και ο τότε πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, επισκέφθηκε τον Γκιουλέν στο σπίτι του, στις ΗΠΑ, συνοδευόμενος μάλιστα από τη γυναίκα του! Ο Φεχμί Κορού θεωρείται από τους δημοσιογράφους που ήταν κοντά στο κίνημα Γκιουλέν. Όλες αυτές οι πληροφορίες, σύμφωνα με τον Κορού, δείχνουν ότι συνεργάτες του Ερντογάν "σκάβουν το λάκκο" πίσω από την πλάτη, προβλέποντας επίσης ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες..








ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις