ΙΠΤΑΜΕΝΑ...ΦΕΡΕΤΡΑ....!!!!!

 Αποτέλεσμα εικόνας για σαραβαλο χιουι


Το ελικόπτερο Χιούι, που κατέπεσε, έφερε τα χαρακτηριστικά «ΕΣ 625» και ανήκε στη δύναμη του 1ου Τάγματος Ελικοπτέρων της
Αεροπορίας Στρατού (ΤΕΑΣ), που εδρεύει στο Στεφανοβίκειο του νομού Μαγνησίας.
Το ελικόπτερο UH-1H, παγκοσμίως γνωστό ως το θρυλικό Huey (Χιούι) εμφανίστηκε με την ονομασία Βell Model 204 το 1956 και εγκαινίασε την εποχή των στροβιλοκινητήρων για τον στρατό των ΗΠΑ.
Εισήλθε στην ενεργό υπηρεσία ως το ΗU-1 (αργότερα ως UH-1) Iroquois και πρωτοεμφανίστηκε στον πολεμο του Βιετνάμ το 1963.
Πρόκειται για εξοπλισμό που σταμάτησε να παράγεται την δεκαετία του 1980 ενώ είναι κοινό μυστικό στην Αεροπορία Στρατού ότι δεν υπάρχουν χρήματα για τα γνήσια ανταλλακτικά και τα στελέχη τζογάρουν την ζωή τους για μισθούς πείνας σε κάθε πτήση.
Οποιον Αξιωματικο η χαμηλοβαθμο στελεχος της Αεροποριας στρατου και να ρωτησεις θα σου πουν οτι πριν μπεις σε αυτα τα 54 ετων σαραβαλα συντηρημενα με ιμιτασιον ανταλλακτικα,πρεπει πρωτα να εχεις κανει τη διαθηκη σου.
Οταν βρισκεσαι σε μια οικονομικη κριση οπου δεν εχεις πολλα χρηματα διαθεσιμα,πρεπει να διαλεξεις.Τη ζωη των ανθρωπων που υπηρετουν την ανεξαρτησια και την ασφαλεια της χωρας η να προσκαλεις και να συντηρεις ενα σωρο λαθρομεταναστες και παραλληλα να διοριζεις αβερτα στο δημοσιο με ανταλλαγμα ψηφους..?
Προηγουμενες κυβερνησεις αλλα ιδιαιτερα αυτη εχουν ηδη διαλεξει,ολα τα υπολλοιπα ειναι φθηνες δικαιολογιες....



SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις