Δείτε τι χρήματα εισπράττει ο κάθε «Διάσημος» και ο κάθε «Μαχητής» - «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη»

 
 
 
Όλοι στην χώρα έχουν μια μεγάλη απορία: Πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες του Survivor. Εάν δείτε τα ποσά τότε θα καταλάβετε γιατί πέραν του τελικού χρηματικού έπαλου αξίζει κάποιος να παραμείνει όσο γίνεται περισσότερο δεδομένου ότι οι εποχές είναι δύσκολες και οι καιροί χαλεποί
 
Απομένουν οκτώ εβδομάδες στους εναπομείναντες παίκτες του ελληνικού Survivor στα εξωτικά νησιά του Αγίου Δομίνικου.Το τελικό μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ που περιμένει τον νικητή είναι γνωστό σε όλους.
 
Η συμμετοχή στο παιχνίδι όμως είναι πολύ κερδοφόρα ειδικά για όσους καταφέρνουν να μείνουν μέχρι περίπου στο τέλος.
 
Βέβαια άλλα ποσά εισπράτουν οι «Διάσημοι» και άλλα οι «Μαχητές». Το παιχνίδι βασίζεται στην αδικία εξ'αρχής.
 
Κάθε παίκτης από την ομάδα των «Μαχητών» λαμβάνει 550 ευρώ την εβδομάδα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά. Το αντίστοιχο ποσό για τους παίκτες στην ομάδα των «Διασήμων» είναι αρκετά μεγαλύτερο, φτάνει τα 2.000 ευρώ την εβδομάδα και είναι κάτι λιγότερο ή κάτι περισσότερο ανάλογα με το πόσο… διάσημος είναι ο παίκτης.
 
Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε «Διασημος» κάνει το δικό του συμβόλαιο με την παραγωγή και μπορεί να το διαπραγματευτεί.
 
Να θυμίσουμε ότι η πολύ γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου είχε πει η ίδια σε ιστοσελίδα ότι «Λοιπόν ναι, συζητάω με τον Σκαι και μου έχει γίνει η πρόταση για 10.000 ευρώ την εβδομάδα προκειμένου να συμμετάσχω στο survivor. Το pressing που μου γίνεται είναι ασφυκτικό και το κανάλι πραγματικά με έχει σκλαβώσει με την επιμονή του. Μέχρι και για εκπομπή συζητήσαμε προκειμένου να μπω στο παιχνίδι»
 
Αυτό υποστήριξε η ίδια και τελικά προφανώς για δικούς της λόγους δεν μπήκε στο παιχνίδι, αλλά η ουσία παραμένει «είναι πολλά τα λεφτά Άρη»
 
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως κάθε ένας από τους παίκτες των «Μαχητών» που βρίσκεται ακόμη στο παιχνίδι έχει ήδη συγκεντρώσει αρκετές περίπου 4.500 ευρώ, ενώ κάθε «Διάσημος» που παραμένει στον Άγιο Δομίνικο έχει μαζέψει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 16.000 ευρώ!
 
Για να γίνει κατανοητό αυτό το ποσό θα θυμίσουμε ότι: Ένα στα πέντε νοικοκυριά δηλώνει ότι ζει με 1000 ευρώ το χρόνο! Το καταλάβατε;
 
Το φορολογικό "στραγγάλισμα" για τα μεσαία στρώματα έχει ως αποτέλεσμα ότι 2 στους 10 Έλληνες (18%) πληρώνουν 8 στα  10 ευρώ της φορολογίας εισοδήματος. Πρόκειται για 1.089.920 νοικοκυριά με δηλωθέντα εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ στις πλάτες των οποίων έπεσαν φόροι 6,192 δισ. ευρώ.
 
Εξι στα 10 νοικοκυριά ποσοστό 64% δήλωσε εισόδημα χαμηλότερο των 12.000 ευρώ. Δηλαδή όταν κάποιος έχει βγάλει μέσα σε δύο μήνες 10.000 ευρώ και περισσότερα, ε πως να το κάνουμε είναι προνομιούχος!
 
Ακόμη καλύτερα θα είναι τα πράγματα για τους παίκτες που θα φτάσουν μέχρι τέλους και θα συμπληρώσουν 19 εβδομάδες στο παιχνίδι. Στην περίπτωση αυτή, κάθε «Μαχητής» θα έχει μαζέψει 10.450 ευρώ και κάθε «Διάσημος» 38.000 ευρώ! Σε αυτά, ο νικητής θα προσθέσει και τα 100.000 ευρώ του επάθλου και το Survivor θα αποτελέσει ίσως τη σοφότερη οικονομικά απόφαση της ζωής του!
 
Να διευκρινιστεί πως και ο Γιάννης Σπαλιάρας συνεχίζει να αμείβεται ως «Διάσημος» και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως «Μαχητής», παρά το γεγονός πως άλλαξαν ομάδες. Επίσης, έντονη είναι η φημολογία που υπάρχει σχετικά με την υψηλή αποζημίωση που έλαβαν η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, μετά το ατύχημα που τους στέρησε την παραμονή τους στο παιχνίδι.
 
Να προσθέσουμε όμως και κάτι άλλο. Ακόμα και αν κάποιος δεν προλάβει να εισπράξει αυτά τα μεγάλα ποσά, η δημοσιότητα όμως που θα λάβει το πρόσωπό του θα του αποφέρει πολλαπλάσια κέρδη στο άμεσο και προσεχές μέλλον από τον κύκλο εργασιών που θα πραγματοποιήσει ακριβώς λόγω της δημοσιότητας αυτής.
 
Πιστέψτε το ουδείς από αυτούς δεν θα πάει χαμένος εάν το εκμεταλλευθεί. Πολλοί θα πούνε γιατί ασχολούμαστε με το παιχνίδι αυτό. Πιστέψτε μας ουδείς από εμάς θα ενδιαφερόταν εάν δεν ενδιέφερε τον κόσμο. Με 78% τηλεθέαση το να προσποιηθούμε ότι δεν υπάρχει θα ήταν το λιγότερο χαζό. Είναι σαφές ότι ενδιαφέρει τον κόσμο ακόμα και εάν δεν το παραδέχεται,
 
Γιατί; Γιατί το παιχνίδι αυτό αναφέρεται σε φτηνά και ζωώδη έντστικτα. Στην επιβίωση, στο κέρδος και στο πως να επικρατήσεις έναντι του στενού σου περίγυρου όταν οι διαθέσιμοι πόροι είναι ελάχιστοι. Απευθύνεται δηλαδή σε πράγματα κατανοητά και άμεσα για τον πολύ κόσμο, ενώ οι υψηλές ιδέες δεν πουλάνε ακριβώς διότι δεν μπορούν να είναι άμεσα εφαρμόσιμες απ'όλους.
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις