Πως το «πεζικό του Τζόρτζ Σόρος» διέλυσε τα Σκόπια – Πως έγινε η χρηματοδότηση της αντιπολίτευσης

 


Εκατοντάδες χιλιάδες Σκοπιανοί σε όλες τις πόλεις της χώρας έχουν βγει στους δρόμους εδώ και ένα μήνα απορρίπτοντας τις ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος που προπαγανδίζουν
συνεχώς για την είσοδο στην ΕΕ.
Για 30 ημέρες χιλιάδες άνθρωποι πολίτες βγαίνουν  στους δρόμους για να στείλουν ένα ηχηρό «μήνυμα» στον  Σόρος και στους Ευρωπαίους ηγέτες ότι ο σκοπιανός λαός είναι ένα κυρίαρχο έθνος που απορρίπτει εντελώς την ατζέντα της Αριστεράς,  που θέλει να διαιρέσει την χώρα  και να φέρει έναν  σοσιαλιστικο –μουσουλμανικό συνασπισμό  στην εξουσία.
Ενορχηστρωτής των επεισοδίων στα Σκόπια είναι ο Τζόρτζ Σόρος. Δριμεία επίθεση στον αυτό-προσδιορισμένο ως «φιλάνθρωπο», διεθνή σπεκουλαδόρο Τζορτζ Σόρος, εξαπολύει ο επικεφαλής του οργανισμού Judicial Watch, με πλούσια δράση από το 1994, μέσω κατάθεσης στη αμερικανική Δικαιοσύνη αιτημάτων αποχαρακτηρισμού επίσημων κρατικών εγγράφων των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η κατηγορία αφορά την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Σόρος στα Σκόπια από τα χρήματα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τα οποία φέρεται να δόθηκαν από την κυβέρνηση του Μπάρακ Ομπάμα.
Στις κατηγορίες εντάσσεται και η πληρωμή κονδυλίων ύψους 5 περίπου εκατομμυρίων δολαρίων προς το Open Society Foundation του Τζορτζ Σόρος από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και την Αμερικανική Υπηρεσία για τη Διεθνή Ανάπτυξη (USAID: U.S. Agency for International Development), με αποτέλεσμα να έχουν κατατεθεί τα σχετικά νομικά έγγραφα και οι προσφυγές, ζητώντας τον αποχαρακτηρισμό όλων των δεδομένων που αφορούν τη σχέση του Τζορτζ Σόρος με το κρατικό αμερικανικό χρήμα.
Στις οργανώσεις του «φιλάνθρωπου» ανήκει και αυτή που πήρε την πρωτοβουλία μετάφρασης του περίφημου βιβλίου του Σαούλ Αλίνσκι «Κανόνες Εξτρεμιστών» (Rules for Radicals) στην ανύπαρκτη «μακεδονική» γλώσσα! Πρόκειται για βιβλίο το οποίο δεν είναι τίποτα λιγότερο από τη «βίβλο» διαφόρων περιθωριακών ομάδων, καθώς θεωρείται τακτικό εγχειρίδιο ανατρεπτικής δράσης.
Οι κατηγορίες στα Σκόπια εναντίον του Σόρος δίνουν και παίρνουν και οι ομάδες κρούσης του Ιβανοφ και του Γκρουέφσκι ισχυρίζονται ότι ο Αμερικανός «φιλάνθρωπος» πληρώνει τους αντιπάλους τους







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις