ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ....ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ


Η γνωστη επιθεση του "αιμοσταγη" Ασαντ με "χημικα αερια σαριν".Ειναι
τελικα ομως ετσι...?
Ποσο λογικο ειναι ενας ηγετης μιας χωρας που του δωθηκαν απιστευτα ανταλλαγματα απο τη Δυση ωστε να ζησει πλουσιοπαροχα αρκει να προδωσει τη χωρα του,αυτος να τα αρνειται και να παραμενει στις επαλξεις ,στη συνεχεια να βομβαρδιζει με χημικα το λαο του?
Ποσο λογικο ειναι να βομβαρδιζει μια περιοχη οπου υπηρχαν κοντα Ρωσοι που η υπαρξη του οφειλεται σε αυτους?
Μιλώντας στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας την Τετάρτη, ο Ρωσος αναπληρωτής πρεσβευτής των Ηνωμένων Εθνών Βλαντιμίρ Safronkov δήλωσε ότι οι ΗΠΑ, συνέταξαν ψήφισμα κατηγορώντας  τον Άσαντ για «χρήση χημικών αερίων»  στην επαρχία Ιντλίμπ το οποίο βασίστηκε σε «παραποιημένες εκθέσεις από τα Λευκό Κράνη», μια οργάνωση που έχει «απαξιωθεί εδώ και πολύ καιρό».

Ποια ειναι τα "λευκα κρανη...?

 Αποτέλεσμα εικόνας για λευκα κρανη τζιχαντιστες

 Ειναι αυτοι με τις σημαιες των Τζιχαντιστων....!!!

Ο Σαουδάραβας ιμάμης Αμπντάλα Μουχάμαντ Αλ Μουχαϊσίνι, μέλος της Αλ Κάιντα στη Συρία και εκπρόσωπος του θρησκευτικού δικαστηρίου της Σαρία των «επαναστατών», σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρεται στους Σύρους διασώστες «Λευκά Κράνη» ως μουτζαχεντίν, δηλαδή τους παραδέχεται ως τζιχαντιστές.
Τα «Λευκά Κράνη» έχουν γίνει διάσημα -κυρίως μέσω διαδικτύου- και έχουν προταθεί και για Νόμπελ Ειρήνης επειδή πρωταγωνιστούν στις διασώσεις μέσα στις εμπόλεμες πόλεις της Συρίας.
Με μια διαφορά: Τα «Λευκά Κράνη» δεν διασώζουν παντού στη Συρία αλλά μόνο στις πόλεις και συνοικίες που είναι υπό τον έλεγχο της Αλ Κάιντα και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA).
Είναι, δηλαδή, οι διασώστες της Αλ Κάιντα, πράγμα που δεν είναι κρυφό ούτε στη Συρία ούτε σε όσους ασχολούνται με τον συριακό πόλεμο.

Τα «Λευκά Κράνη» είναι μια ομάδα διάσωσης που δημιουργήθηκε το 2013 από εθελοντές μέσα στον πόλεμο της Συρίας. Τους εκπαίδευσαν δυτικοί.
Έχουν σχεδόν 3.000 ενεργά μέλη και οι εθελοντές πλήρους απασχόλησης αμείβονται με 150 δολάρια τον μήνα έκαστος (σχεδόν 32.350 λίρες Συρίας). Ο μισθός ενός δημοσίου υπαλλήλου στη Συρία είναι 20.000 λίρες.

 Ειναι αυτοι επισης που δεν "μασανε" απο χημικα και πιανουν τους "τραυματιες" με γυμνα χερια...!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ

 Ατρομητοι διασωστες ουτε καν γαντια δε χρειαζονται....

Αποτέλεσμα εικόνας για λευκα κρανη γυμνα χερια

 Επισης ειναι και μαγοι...Μολις σωζουν καποιον που υποφερει σε 5 δευτερολεπτα γελαει....!!!!




 Ελπιζω να βοηθησα και να καταλαβατε τι παιζει........!!!!





SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις