Συγκλονιστικές διαπιστώσεις: Μόδα οι τρανσέξουαλ στα σχολεία

Συγκλονιστικές διαπιστώσεις: Μόδα οι τρανσέξουαλ στα σχολεία


Στην Ελλάδα διεξάγονται πλέον σεμινάρια τρανσέξουαλ, ενώ  η εισαγωγή στις έμφυλες ταυτότητες επδιώκεται να γίνει βασικός τομέας
Παιδείας στην Ελλάδα.
Σε αυτή την κατεύθυνση, ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της Αυστραλίας, ο ελληνικής καταγωγής ψυχίατρος Stephen Stathis αναφορικά με θέματα φύλου, εγείρει ανησυχίες ότι όλο και περισσότερα παιδιά και έφηβοι αρχίζουν και εθίζονται στην ιδέα του τρανσεξουαλισμού, επειδή γίνεται της μόδας!!!
Όπως αναφέρει: «Οι έφηβοι δοκιμάζουν να είναι τρανσέξουαλ για να ξεχωρίζουν ή να κερδίσουν την προσοχή από τους συνομηλίκους τους»!
 «Ένας μου είπε, Δρ. Steve … Θέλω να είμαι τρανσέξουαλ, είναι το νέο μαύρο», προσθέτει, εννοώντας πως όπως έγιναν της μόδας οι μαύροι, γίνονται και οι τρανσέξουαλ.



Ο Stathis είναι διοικητής στο Νοσοκομείο Παίδων Lady Cilento του Μπρίσμπαν.
Αναφέρεται στην διάγνωση δυσφορίας φύλου, η οποία αποτελεί το πρώτο βήμα για ένα άτομο τρανσέξουαλ να ξεκινήσει την μετάβαση.
Παρότι, τα παιδιά κάτω των 18 ετών δεν μπορούν να κάνουν χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου στην Αυστραλία, μπορούν να λαμβάνουν ορμονική θεραπεία ή θεραπεία για την καταστολή της εφηβείας, η οποία καταστρέφει τον οργανισμό.
 Ο Stathis ουσιαστικά προειδοποιεί πως με την προώθηση των προτύπων τρανς στα σχολεία, όλο και περισσότερα παιδιά θα εθίζονται στην ιδέα αλλαγής φύλου, καθώς παρουσιάζεται ως «τρέντυ», σύμφωνα με τα πρότυπα της Ατζέντας 2030.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις