Το «Βενεζουέλα» θα είναι λίγο για να περιγράψει αυτό που έρχεται

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάταξη ΣΟΚ από την κυβέρνηση


Η κυβέρνηση μέσω βουλευτών της έχει διαμηνύσει σε όλους μας πως πρέπει να ξεχάσουμε την έννοια του είμαι αφεντικό του εαυτού μου και του
μαγαζιού μου.
Προωθούνται σε όλη την Ελλάδα συνεταιριστικές δράσεις και κατάργηση των ατομικών επιχειρήσεων.
Συνεταιρισμό θα ονομάζουμε την νέα κολεκτίβα του παγκόσμιου κράτους, καθώς η Ατζέντα 2030 κάνει λόγο για συμπράξεις και όχι για ελεύθερες επιχειρήσεις, οι οποίες ούτως ή άλλως κλείνουν η μία μετά την άλλη λόγω των υπέρογκων φόρων.
Οι συλλογικές επιχειρήσεις θα έχουν συγκεκριμένες εντολές και φυσικά θα ελέγχονται από το κράτος-παρακλάδι της παγκόσμιας εξουσίας.
Στο πλαίσιο λοιπόν «Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας», δημιουργούνται «κοινωνικοί συνεταιρισμοί - Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.)».
Προκειμένου να υπάρχει λοιπόν κίνητρο και να μπουν σε αυτές όλοι οι αγρότες, το «τυρί» που δίνεται είναι η µείωση φορολογικών συντελεστών κατά 50% από τους εκάστοτε ισχύοντες, για όσους αγρότες είναι µέλη και συµµετέχουν ενεργά σε αγροτικές συνεταιριστικές οργανώσεις.
Εν ολίγοις, όποιος θέλει να είναι ελεύθερος επιχειρηματίας αγρότης θα πληρώνει περισσότερους φόρους από εκείνους που «στριμώχνονται» στις κολεκτίβες, οι οποίες θα ελέγχονται από κράτος και πολυεθνικές. Τελικά θα αναγκαστεί και αυτός να προσχωρήσει σε αυτές!
Αυτό προωθεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, καθαρογράφεται σχετική διάταξη για να σταλεί στο υπουργείο Οικονοµικών και εξαρτάται σε µεγάλο βαθµό από τις τεχνικές λεπτοµέρειες υλοποίησης της συµφωνίας µε την Τρόικα.
Μεταξύ άλλων, διαβάζουμε στο agronews, η ευνοϊκή διάταξη θα αφορά όσους παραγωγούς, αποδεδειγµένα είναι µέλη και παραδίδουν τη σοδειά τους στις οργανώσεις, θα «πιάνει» δε, µόνο το ποσοστό της παραγωγής, που παραδίδεται στον συνεταιρισµό.
Τουτέστιν, αν κάποιος παραγωγός διοχετεύσει στο συνεταιρισµό του το 80% της σοδειάς του, θα φορολογηθεί µε συντελεστές κατά 50% µειωµένους, από τους εκάστοτε ισχύοντες (σήµερα 22%-45% ανάλογα µε το κλιµάκιο), για το εισόδηµα που θα προκύψει από την πώληση της παραγωγής του στον Αγροτικό Συνεταιρισµό.
Το ελεύθερο εμπόρευμα θα υπερφορολογείται! Η Ατζέντα 2030 είναι εδώ και κάνει κρότο!!!!
Την ίδια ώρα με τους δασικούς χάρτες, τον χαρακτηρισμό δηλαδή ως δάσους, καλλιεργήσιμων και κατοικήσιμων περιοχών , μειώνεται η έκταση δραστηριότητας των αγροτών και όλα θα ορίζονται από το κράτος!











ΠΗΓΗ



















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις