Νεα ταξη και Παλαια ταξη συγκρουονται στη Γαλλια και οι Γαλλοι νομιζουν οτι εχουν εκλογες...!!!

Σχετική εικόνα


Τα πραγματα ειναι απλα.Η Παλαια ταξη αρχιζει σιγα-σιγα κι ανακαταλαμβανει την εξουσια στον πλανητη.Εξουσια που εχασε εδω και
καμια 150αρια χρονια μενοντας στο περιθωριο μαζι με τις μοναρχιες και οτιδηποτε θυμιζε πατριδα θρησκεια και οικογενεια.Εναν απολυταρχικο τροπο διακυβερνησης με σκυμενο το κεφαλι των λαων με ανταλλαγμα εργασια και ασφαλεια.
Σε αντιθεση με την Νεα ταξη που εχει το συνθημα πολυπολιτισμικοτητα,ισοτης,δημοκρατια,αδερφοτης.Θελει λαους αποχαυνωμενους απο την μαστουρα,δηθεν δημοκρατιες,ανακατεμα λαων χωρις ηθικες αξιες,πανθρησκεια,τεμπεληδες λαους με επιδοματα ανεργιας και αλλυλεγγυης.
Η παλαια ταξη ειχε μονο τον Πουτιν και τωρα αλωσε το προπυργιο της νεας ταξης φερνοντας τον Τραμπ στην εξουσια.Σιγα-σιγα εισερχεται ξανα στην Ευρωπη οπου ειναι θεμα χρονου να διαλυσει την ενωση και να δημιουργησει ξανα τα εθνικα κρατη.
Στη Γαλλια ο εκπροσωπος των τραπεζων και αρα νεοταξιτης Μακρον κοντραρεται με την υποστηριζομενη απο την παλαια τα Λεπεν.Ετσι οπως ειναι δομημεμενο των νεοταξικο συστημα των εκλογων ο Μακρον θα ειναι σιγουρος νικητης στο δευτερο γυρο γιατι θα υποστηριχτει απο τους αλλους νεοταξιτες υποψηφιους "λαγους" που θα μεινουν σκοπιμα εκτος.
Ομως ο υπογειος και αορατος πολεμος ξεκινησε και θα συνεχιστει και στις αλλες χωρες της Ευρωπης με επομενη σταση στην Γερμανια οπου ειναι το προπυργιο της παλαιας ταξης.
Οπως σας εχω ενημερωσει απο περισυ το καλοκαιρι που ελεγα νικητη τον Τραμπ και διαφοροι κουνουπιδομυαλοι χαχανιζαν,ο κοσμος θ αλλαξει.Ακομα και με παγκοσμιο πολεμο αν χρειαστει...!!!
Η Ευρωπη θα διαλυθει η θα εχει διαφορετικη μορφη.Τα εθνικα κρατη θα επιστρεψουν και αλλα κρατη θα διαμελιστουν.
Παραπλευρες απωλειες σε εναν αορατο πολεμο με επαθλο τις ψυχες των ανθρωπων...

Ετοιμαστειτε να ζησετε πραγματα πολυ συντομα που θα συμβαινουν το ενα μετα το αλλο.Που οπως ειπαν και καποιοι φωτισμενοι ανθρωποι δε θα προλαβαινουν "οι ειδησεις" να τα λενε....Τοσα πολλα και τοσα απανωτα θα ειναι....

Καλο κουραγιο....



SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις