Αποκάλυψη: Σύγχρονοι γενίτσαροι στην Θράκη!

Αποκάλυψη: Σύγχρονοι γενίτσαροι στην Θράκη!


Η ισλαμική κυβέρνηση του Ερντογάν φαίνεται πως κατά παραχώρηση της ελληνικής πολιτείας, έχει πάρει τον απόλυτο έλεγχο στην Θράκη, προσηλυτίζοντας
ακόμη και μικρά παιδιά!
Σύμφωνα με καταγγελίες, Τούρκοι επιφανείς άνδρες, όπως ο Τούρκος επιχειρηματίας Ομάρ Μπαμπά, παρέχουν χρηματικά ποσά προκειμένου να σταματήσουν να φοιτούν σε ελληνικά σχολεία και να ασπαστούν τα ισλαμικά δόγματα της Άγκυρας!
Το ποσό κυμαίνεται από 500 έως ακόμη και 1.000 για κάθε παιδί και το φαινόμενο έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις ανάμεσα στους Πομάκους της Θράκης.
Η ανήκουστη αυτή είδηση δεν σταματά εδώ, καθώς το ίδιο το τουρκικό Προξενείο "χορηγεί" έως και 1.000 κάθε μικρό κορίτσι που θα φορέσει την ισλαμική μαντίλα.
Αυτά είναι αποτέλεσμα και των περίεργων επισκέψεων στελεχών του μουσουλμανικού εθνικιστικού κόμματος DEB, οι οποίοι δρουν ανενόχλητοι σε ακριτικές περιοχές όπως η Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Οι καταγγελίες είναι ποικίλες, ωστόσο η ελληνική πολιτεία προτιμά να υιοθετεί μέτρα για την εισαγωγή της υποχρεωτικής τουρκικής γλώσσας ήδη από τη νηπιακή ηλικία στα σχολεία της Θράκης.








ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις