Η μείωση του πληθυσμού μέσω των εμβολίων είναι συνομωσιολογία;

Η μείωση του πληθυσμού μέσω των εμβολίων είναι συνομωσιολογία; 

 

Αρκετά άτομα στην Ελλάδα έχουν πλέον αφυπνιστεί, σχετικά με τον κίνδυνο που κρύβεται στους μαζικούς εμβολιασμούς

προς τα παιδιά και τον πληθυσμό γενικότερα στα πλαίσια της καταπολέμησης, όπως λένε, των ασθενειών και της θνησιμότητας.
Μάλιστα αυτό, ειδικά για την Ελλάδα, φαίνεται σε στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τους ειδικούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ, με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Εμβολιασμού.
Σε απάντηση όλων αυτών που θεωρούν τους κινδύνους αυτούς, μύθο ή θεωρία συνομωσίας κάποιων γραφικών, ας ακούσουμε πρώτα τον μεγάλο "φιλάνθρωπο" Μπιλ Γκέιτς υπέρμαχο των εμβολιασμών, που στέλνει ακατομμύρια εμβόλια στα παιδάκια της Αφρικής "για να τα σώσει", όπως λέει.
 Έχουμε όμως ένα μεγάλο πρόβλημα εμείς οι άνθρωποι. Κάποιος μας μιλάει και μας λέει την αλήθεια κι εμείς δεν την ακούμε. Πείθουμε τον εαυτό μας ότι μάλλον λάθος ακούσαμε –αν όντως ακούσουμε– και πάμε παρακάτω, χωρίς να δίνουμε σημασία. ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ!!!
ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!
 Οι δολοφόνοι παγκοσμιοποιητές, οι υπέρμαχοι της μείωσης του πληθυσμού, μας τα λένε χωρίς περιστροφές. Ομολογούν δημόσια τι κάνουν κι εμείς κωφεύουμε!!!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ !!! Κι εσείς κυρίες και κύριοι δημοσιογράφοι ακούστε! Τα λέει σε πολλές διαφορετικές ομιλίες και κανένας δημοσιογράφος δεν του κάνει την πολύ λογική ερώτηση, που θα του κάνατε κι εσείς, αν όμως τον ΑΚΟΥΓΑΤΕ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ τι λέει:



Τώρα ας δούμε τι έκαναν κάποια από αυτά τα εμβόλια στα παιδάκια της Αφρικής











ΠΗΓΗ












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις