Να προσκληθεί ο Μαδούρο στην Ελλάδα

Να προσκληθεί ο Μαδούρο στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ


Πλέον η παρέμβαση του κράτους στις ελληνικές οικογένειες είναι τόσο εμφανής που έχει ξεκινήσει και τρομάζει ακόμα και τους πιο ένθερμους υποστηρικτές αριστερόστροφων
ιδεολογιών.
Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, θέλοντας να σχολιάσει τα νέα μέτρα που θα φέρει η Κυβέρνηση και συγκεκριμένα την μείωση των συντάξεων και φέρνοντας ως παράδειγμα το χαρτζιλίκι που δίνουν οι παππούδες στα εγγόνια, δήλωσε:
«Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26% δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα. Έχει όμως διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ».


Ωστόσο, συμπληρώνουμε εμείς τα λεφτά που «αρπάζει» το κράτος δεν πηγαίνουν σε ενίσχυση της εργασίας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, αλλά στους μισθούς του Δημοσίου και στους δανειστές.
Αυτά που ακούγονται δεν έχουν προηγούμενο. Όπως και να ‘χουν όμως τα πράγματα, με ποιο δικαίωμα το κράτος ορίζει στον οποιονδήποτε τι θα πράξει με τα χρήματά του ή την περιουσία του;
Το κράτος δεν είναι εκείνο που δίνει «χαρτζιλίκι» σε δεκάδες χιλιάδες Έλληνες, οι οποίοι συνηθίζουν στην φτώχεια και την ανέχεια;
Άλλωστε, την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου το υπουργείο Εργασίας σχεδιάζει να πραγματοποιήσει την καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης στους δικαιούχους, οι οποίοι αυξήθηκαν σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, συγκεκριμένα κατά 45.100!
Αυξάνονται δηλαδή οι πολίτες με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, χωρίς προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον, πλήρως εξαρτώμενοι από τις κρατικές παροχές.
Αυτό που μένει λοιπόν είναι να προσκληθεί στην Ελλάδα ο δικτάτορας της Βενεζουέλας, Νικόλα Μαδούρο, προκειμένου να μας δώσει συνταγές διαίτης, όπως δίνει και στον δικό του λαό.
Άλλωστε και σε αυτή την χώρα-πρότυπο για την κυβέρνηση, σύμφωνα με δηλώσεις υπουργών της, γίνονται απευθείας κρατικές παρεμβάσεις σε οικογένειες και επιχειρήσεις, όπως εκείνη στους φούρνους, οι οποίοι απαγορεύεται να πλάθουν κρουασάν παρά μόνο ψωμί.
Την ίδια στιγμή, ο Μαδούρο έχει διατάξει τα τανκς να βγουν στους δρόμους για να καταστείλουν αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.
Λέτε να απέχουμε πολύ και από αυτό;











ΠΗΓΗ














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις